Κάλυμμα καλοριφέρ αλουμινίου

Κάλυμμα καλοριφέρ αλουμινίου

Η λειτουργία του καλύμματος του ψυγείου αλουμινίου είναι να σφραγίζει το σύστημα ψύξης νερού και να ρυθμίζει την πίεση λειτουργίας του συστήματος. Το υλικό του καλύμματος του καλοριφέρ μπορεί να είναι αλουμίνιο, χαλκός, σίδηρος κ.λπ. Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες ή απορίες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.

Λεπτομέρεια προϊόντος


1.Εισαγωγή προϊόντος
Η λειτουργία του ψυγείου είναι να μεταφέρει τη θερμότητα που απορροφάται από το ψυκτικό στο σώμα στον εξωτερικό αέρα και να μειώνει τη θερμοκρασία του ψυκτικού. Το ψυγείο αποτελείται από έναν θάλαμο παροχής νερού, έναν θάλαμο εκκένωσης νερού, έναν πυρήνα ψυγείου, ένα κάλυμμα ψυγείου, έναν διακόπτη αποστράγγισης κ.λπ. Η λειτουργία του καλύμματος καλοριφέρ αλουμινίου είναι να σφραγίζει το σύστημα ψύξης νερού και να ρυθμίζει την πίεση λειτουργίας του συστήματος.
Γενικά, η βαλβίδα ατμού και η βαλβίδα αέρα κλείνουν υπό τη δράση του ελατηρίου. Όταν η θερμοκρασία στο ψυγείο αυξάνεται για να δημιουργήσει ατμό και η πίεση αυξάνεται σε μια ορισμένη τιμή, η βαλβίδα ατμού ανοίγει και ο ατμός εκκενώνεται από το σωλήνα εξαγωγής ατμού. Όταν η θερμοκρασία του νερού πέσει και το κενό που δημιουργείται από το σύστημα ψύξης φτάσει σε μια ορισμένη τιμή, η βαλβίδα αέρα εισπνέεται και ανοίγει και ο αέρας εισέρχεται στο ψυγείο από τον σωλήνα εξάτμισης.
Το βαρέλι αντιστάθμισης καλείται επίσης δεξαμενή αποθήκευσης υγρού, δοχείο διαστολής και δεξαμενή βοηθητικού νερού. Ο κάδος αντιστάθμισης είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και συνδέεται με τον σωλήνα υπερχείλισης και τη θύρα ψυκτικού στο ψυγείο μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα. Όταν το ψυκτικό θερμαίνεται και διαστέλλεται, μέρος του ψυκτικού ρέει στον κάδο αντιστάθμισης. Όταν το ψυκτικό υγρό κρυώσει, μέρος του ψυκτικού αναρροφάται πίσω στο ψυγείο, οπότε το ψυκτικό δεν θα χαθεί.2.ΠροϊόνΠαράμετρος (Προδιαγραφές)

Ονομασία προϊόντος

Κάλυμμα καλοριφέρ αλουμινίου

Υλικό

Αλουμίνιο

Εφαρμογή

Παγκόσμιος

Χρώμα

Προσαρμοσμένο

MOQ

500 τεμ


3.Πλεονέκτημα προϊόντος και εφαρμογή
Η κύρια λειτουργία του καλύμματος καλοριφέρ αλουμινίου είναι να απελευθερώνει την περίσσεια νερού ή πίεσης όταν το σύστημα ψύξης διαστέλλεται λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας και της πίεσης. Ρέει στη βοηθητική δεξαμενή νερού. Όταν η θερμοκρασία του συστήματος ψύξης είναι χαμηλή, η βοηθητική δεξαμενή νερού ανοίγει ξανά μέσω του αλουμινένιου καλύμματος του ψυγείου. Το νερό αναρροφάται πίσω στο σύστημα ψύξης για να διατηρείται το νερό στο σύστημα ψύξης απαλλαγμένο από έλλειψη νερού όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή ή χαμηλή.
Το άλλο είναι ένα κάλυμμα ψυγείου αλουμινίου με σταθερή τιμή πίεσης. Το νερό δεν βράζει εύκολα υπό υψηλή πίεση. Βράζει εύκολα σε χαμηλή πίεση. Το βράσιμο παράγει αέρα. Επομένως, το κάλυμμα του ψυγείου αλουμινίου μπορεί να διατηρήσει μια σταθερή πίεση στο σύστημα και να το βράσει με υψηλή πίεση. Για να αυξηθεί η απόδοση θέρμανσης, ο σκοπός του καλοριφέρ υπό πίεση είναι να αποτρέψει τον βρασμό του νερού και να το κάνει πιο αποτελεσματικό στη διάχυση θερμότητας.

4.Συχνές ερωτήσεις
Ε: Πώς μπορώ να αγοράσω με ακρίβεια τα προϊόντα που χρειάζομαι;
Α: Χρειαζόμαστε έναν ακριβή αριθμό προϊόντος, εάν δεν μπορείτε να δώσετε τον αριθμό προϊόντος, μπορείτε να μας στείλετε τη φωτογραφία του προϊόντος σας ή να μας πείτε το μοντέλο του φορτηγού σας, την πινακίδα του κινητήρα σας κ.λπ. Θα προσδιορίσουμε με ακρίβεια το προϊόν που χρειάζεστε .
Ε: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
Α: Διατηρούμε καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας επωφελούνται
Ε: Για ποιες χώρες έχετε κάνει εξαγωγές;
A:lraq, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Καζακστάν, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστραλία, Ιανουάριο, Καναδάς, Χιλή, Αίγυπτος κλπ

Hot Tags: Κάλυμμα ψυγείου αλουμινίου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν