Πυρήνας καλοριφέρ αλουμινίου

Πυρήνας καλοριφέρ αλουμινίου

Ο πυρήνας του ψυγείου αλουμινίου είναι μέρος για εναλλάκτη θερμότητας με νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υδρόψυξη / ψύξη λαδιού / ψύξη αέρα. εφαρμόζεται σε πολλές βιομηχανίες. Ο πυρήνας καλοριφέρ αλουμινίου είναι βασικό μέρος του εναλλάκτη θερμότητας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ο πυρήνας του ψυγείου από αλουμίνιο αποτελείται από μια πλάκα κάλυψης, μια πλάκα διαχωρισμού, μια μακρά στεγανοποίηση, μια σύντομη στεγανοποίηση και εσωτερικά και εξωτερικά πτερύγια. Το διάφραγμα είναι η βασική επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας, το πτερύγιο είναι η δευτερεύουσα επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας για ενίσχυση της μεταφοράς θερμότητας και η σφράγιση χρησιμοποιείται για σφράγιση.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Ονομασία προϊόντος Πυρήνας καλοριφέρ αλουμινίου
Μάρκα Προσαρμοσμένη
Υλικό Αλουμίνιο
Μέγεθος Προσαρμοσμένη
Πακέτο Πλαστική σακούλα + κουτί + ξύλινη θήκη


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Οι πυρήνες καλοριφέρ αλουμινίου διαθέτουν υλικά κορυφαίας ποιότητας και κατασκευή για αντοχή και αντοχή έναντι κραδασμών. Κάθε πυρήνας ελέγχεται με πίεση για να εξασφαλίσει άψογη απόδοση. Οι πυρήνες του καλοριφέρ αλουμινίου Χρησιμοποιήστε τους σωλήνες ψύξης Micro Extruded για γρήγορη και αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας, ενώ χρησιμοποιείτε μια ελαφρώς λιγότερο πυκνή ρύθμιση εξωτερικού πτερυγίου για την παροχή εξαιρετικής ροής αέρα στο ψυγείο.


4. Συσκευασία και παράδοση

Ο πυρήνας του καλοριφέρ αλουμινίου είναι συσκευασμένος σε ξύλινη θήκη για διαφορετικές επιλογές Ουδέτερο κουτί συσκευασίας Β. Αρχικό κουτί συσκευασίας
Γ. Συσκευασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Αποστολή:
1. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό και άλλους παράγοντες, μπορεί να είναι εντός 20-30 εργάσιμων ημερών θαλασσίως, αεροπορικό φορτίο & ειδικό αίτημα του πελάτη.
2. Μετά την αποστολή των αγαθών, θα σας στείλουμε με email τα στοιχεία αποστολής, καθώς και τον αριθμό παρακολούθησης.


5. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Ποιο πιστοποιητικό έχετε;
Α: Το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949
Ε: Θα παράσχετε εγγύηση;
Α: Ναι, είμαστε πολύ σίγουροι για τα προϊόντα μας και τα συσκευάζουμε πολύ καλά, οπότε συνήθως θα λάβετε την παραγγελία σας σε καλή κατάσταση. Αλλά λόγω της μεγάλης διάρκειας αποστολής θα υπάρξει μικρή ζημιά στα προϊόντα. Οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας, εμείς θα το αντιμετωπίσει αμέσως.
Ε: Πού βρίσκεται το εργοστάσιό σας;
Α: Είμαστε στο Ναντζίνγκ
Hot Tags: Πυρήνας ψυγείου αλουμινίου, προσαρμοσμένος, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν