Καπάκι ψυγείου αλουμινίου

Καπάκι ψυγείου αλουμινίου

Η λειτουργία του καπακιού του ψυγείου αλουμινίου είναι να σφραγίζει το σύστημα ψύξης νερού και να ρυθμίζει την πίεση λειτουργίας του συστήματος. Το υλικό της τάπας του ψυγείου μπορεί να είναι αλουμίνιο χάλκινο σίδηρο. Εάν χρειάζεται, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος
Ο ρόλος του ψυγείου μεταφέρει τη θερμότητα που απορροφάται από το ψυκτικό υγρό στο σώμα στον εξωτερικό αέρα και η θερμοκρασία του ψυκτικού μειώνεται. Η δομή του ψυγείου Το ψυγείο αποτελείται από τον άνω χώρο νερού, τον κάτω θάλαμο νερού, πυρήνας ψυγείου, κάλυμμα ψυγείου, διακόπτης αποστράγγισης νερού κ.λπ. Η λειτουργία του καπακιού ψυγείου αλουμινίου είναι να σφραγίζει το σύστημα ψύξης νερού και να ρυθμίζει την πίεση λειτουργίας του συστήματος.
Υπό κανονικές συνθήκες, τόσο η βαλβίδα ατμού όσο και η βαλβίδα αέρα κλείνουν υπό τη δράση ενός ελατηρίου. Όταν η θερμοκρασία στο ψυγείο αυξάνεται για την παραγωγή ατμού και η πίεση αυξάνεται σε μια ορισμένη τιμή, η βαλβίδα ατμού ανοίγει και οι υδρατμοί εκκενώνονται από το σωλήνα εκκένωσης ατμού. Όταν η θερμοκρασία του νερού πέσει και το κενό που δημιουργείται στο σύστημα ψύξης φτάσει σε μια ορισμένη τιμή, η βαλβίδα αέρα αναρροφάται ανοιχτή και ο αέρας εισέρχεται στο ψυγείο από τον σωλήνα εξαγωγής ατμού.
Κάδοι αντιστάθμισης Οι κάδοι αντιστάθμισης ονομάζονται επίσης δεξαμενές αποθήκευσης υγρών, δεξαμενές διαστολής και βοηθητικές δεξαμενές νερού. Ο κάδος αντιστάθμισης είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και συνδέεται με τον σωλήνα υπερχείλισης στο ψυγείο και τη θύρα ψυκτικού με έναν εύκαμπτο σωλήνα. Όταν το ψυκτικό υγρό θερμαίνεται και διαστέλλεται, μέρος του ψυκτικού υγρού ρέει στον κάδο αντιστάθμισης νερού. όταν το ψυκτικό υγρό ψύχεται, μέρος του ψυκτικού υγρού αναρροφάται πίσω στο ψυγείο, οπότε το ψυκτικό υγρό δεν θα χαθεί.2.ΠροϊόνΠαράμετρος (Προδιαγραφές)

Ονομασία προϊόντος

Καπάκι ψυγείου αλουμινίου

Υλικό

Αλουμίνιο

Εφαρμογή

Παγκόσμιος

Χρώμα

Προσαρμοσμένο

MOQ

500 τεμ

 

3. Πλεονέκτημα προϊόντος και εφαρμογή
Η κύρια λειτουργία του καλύμματος ψυγείου αλουμινίου είναι να απελευθερώνει περίσσεια νερού ή πίεσης όταν το σύστημα ψύξης διαστέλλεται λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας και της πίεσης. ρέει στη βοηθητική δεξαμενή και όταν η θερμοκρασία του συστήματος ψύξης είναι χαμηλή, η βοηθητική δεξαμενή ανοίγει ξανά μέσω του καλύμματος ψυγείου αλουμινίου. Το νερό αναρροφάται ξανά στο σύστημα ψύξης, έτσι ώστε να μπορεί να διατηρήσει τον όγκο νερού του συστήματος ψύξης χωρίς έλλειψη νερού όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή ή χαμηλή.
Το άλλο είναι ότι το καπάκι του ψυγείου αλουμινίου έχει μια σταθερή τιμή πίεσης. Το νερό δεν βράζει εύκολα υπό υψηλή πίεση. Είναι εύκολο να βράσει σε χαμηλή πίεση. Το βράσιμο θα παράγει αέρα. Επομένως, το καπάκι του ψυγείου αλουμινίου μπορεί να διατηρήσει μια σταθερή πίεση στο σύστημα και να χρησιμοποιήσει υψηλή πίεση για να το κάνει να βράζει. Αυξήστε την απόδοση θέρμανσης και ο σκοπός του καλοριφέρ με πίεση είναι να αποτρέψει το βρασμό του νερού, ώστε να μπορεί να διαχέει τη θερμότητα πιο αποτελεσματικά.


4. Συχνές ερωτήσεις
Ε: Πώς μπορώ να αγοράσω με ακρίβεια τα προϊόντα που χρειάζομαι;
Α: Χρειαζόμαστε έναν ακριβή αριθμό προϊόντος, εάν δεν μπορείτε να δώσετε τον αριθμό προϊόντος, μπορείτε να μας στείλετε τη φωτογραφία του προϊόντος σας ή να μας πείτε το μοντέλο του φορτηγού σας, την πινακίδα του κινητήρα σας κ.λπ. Θα προσδιορίσουμε με ακρίβεια το προϊόν που χρειάζεστε .
Ε: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
Α: Διατηρούμε καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή για να εξασφαλίσουμε το όφελος των πελατών μας
Ε: Για ποιες χώρες έχετε κάνει εξαγωγές;
Α: lraq, ΗΑΕ, Τουρκία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Καζακστάν, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστραλία, Janpan, Καναδάς, Χιλή, Αίγυπτος.ect

Hot Tags: Καπάκι ψυγείου αλουμινίου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν