Αγωνιστικό καλοριφέρ αλουμινίου

Αγωνιστικό καλοριφέρ αλουμινίου

Η Nanjing Majestic Auto Parts Co,.Ltd παράγει διάφορα θερμαντικά σώματα αυτοκινήτων και φορτηγών, όπως θερμαντικά σώματα αλουμινίου-πλαστικού, θερμαντικά σώματα από αλουμίνιο, θερμαντικά σώματα φορτηγών, αγωνιστικά θερμαντικά σώματα αλουμινίου, ενδιάμεσοι ψύκτες, ψύκτες λαδιού, θερμαντικά σώματα μηχανικού εξοπλισμού, θερμαντικά σώματα κιβωτίου ταχυτήτων, τρακτέρ Καλοριφέρ, θεριζοαλωνιστική μηχανή καλοριφέρ, καλοριφέρ λαδιού υψηλής πίεσης με πλάκα πτερυγίων, κ.λπ., όπως θερμαντικό σώμα γεννήτριας, ψυγείο EGR, υδραυλικό ψυγείο κ.λπ. Μπορούμε να παράγουμε θερμαντικά σώματα υψηλής σταθερότητας, ειδικής απόδοσης για εξαγωγή και μπορούμε να σχεδιάσουμε θερμαντικά σώματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος
Το ψυγείο αυτοκινήτου αποτελείται από τρία μέρη: τον θάλαμο εισαγωγής νερού, τον θάλαμο εξόδου νερού και τον πυρήνα του ψυγείου. Το ψυκτικό ρέει στον πυρήνα του ψυγείου και ο αέρας περνά έξω από το ψυγείο. Το ζεστό ψυκτικό υγρό γίνεται κρύο διαχέοντας θερμότητα στον αέρα και ο ψυχρός αέρας θερμαίνεται απορροφώντας τη θερμότητα που εκπέμπεται από το ψυκτικό.

Το αγωνιστικό ψυγείο αλουμινίου χρησιμοποιείται κυρίως σε αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Τα υλικά καλοριφέρ αυτοκινήτων και η τεχνολογία κατασκευής έχουν αναπτυχθεί γρήγορα. Τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου έχουν προφανή πλεονεκτήματα όσον αφορά το ελαφρύ βάρος του υλικού. Ενώ σταδιακά αντικαθιστούν τα χάλκινα καλοριφέρ στους τομείς των αυτοκινήτων και των ελαφρών οχημάτων, η τεχνολογία και οι διαδικασίες κατασκευής καλοριφέρ χαλκού έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο. Τα θερμαντικά σώματα χάλκινης συγκόλλησης χρησιμοποιούνται σε επιβατικά αυτοκίνητα, Προφανή πλεονεκτήματα σε θερμαντικά σώματα κινητήρα όπως μηχανήματα κατασκευών και βαρέα φορτηγά. Τα περισσότερα από τα θερμαντικά σώματα για αυτοκίνητα είναι θερμαντικά σώματα αλουμινίου, τα οποία εξετάζονται κυρίως από την άποψη της προστασίας του περιβάλλοντος. Στο νέο τύπο αυτοκινήτων, η μέση αναλογία καλοριφέρ αλουμινίου είναι 64%. Από την άποψη των προοπτικών ανάπτυξης της παραγωγής καλοριφέρ αυτοκινήτων, ο αριθμός των θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου που παράγονται με συγκόλληση έχει σταδιακά αυξηθεί. Τα θερμαντικά σώματα χαλκού συγκόλλησης χρησιμοποιούνται επίσης σε λεωφορεία, φορτηγά και άλλο μηχανολογικό εξοπλισμό.


2.Παράμετρος προϊόντος (Προδιαγραφές)

Ονομασία προϊόντος

Αγωνιστικό καλοριφέρ αλουμινίου

Μάρκα

Προσαρμοσμένο

Συσκευασία

Κουτί + Ξύλινη θήκη

MOQ

50 τεμ

Μέγεθος πυρήνα

Προσαρμοσμένο

Δείγμα

Αποδέχομαι

Διανομή

12μ


3.Δυνατότητα προϊόντος και εφαρμογή
Το αγωνιστικό ψυγείο αλουμινίου είναι κατασκευασμένο από όλο το αλουμίνιο, το οποίο είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένα παχύ φιλμ οξειδίου μπορεί να σχηματιστεί στην επιφάνεια του υλικού από κράμα αλουμινίου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακροχρόνια χρήση σε ζεστό νερό με pH ≤ 9 ή σε καλοριφέρ αυτοκινήτου. Το καλοριφέρ εξ ολοκλήρου αλουμινίου με ειδική επεξεργασία επιφάνειας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακροχρόνια χρήση διαφόρων υλικών με pH ≤ 12. Επιπλέον, το καλοριφέρ εξ ολοκλήρου αλουμινίου μπορεί να υποβληθεί σε διάφορες επιφανειακές επεξεργασίες, με διάφορα χρώματα, χωρίς συγκολλήσεις , δυνατή διακόσμηση, όμορφη και ανθεκτική, και μπορεί να καλύψει τις ατομικές απαιτήσεις των ανθρώπων.
Επειδή η ειδική αντοχή και η ειδική ακαμψία του κράματος αλουμινίου είναι πολύ υψηλότερες από αυτές του χαλκού, του χυτοσιδήρου και του χάλυβα. Το ψυγείο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο μπορεί να αντέξει επαρκή πίεση, δύναμη κάμψης, δύναμη έλξης και δύναμη κρούσης ακόμη και όταν το πάχος είναι λεπτό και δεν θα καταστραφεί κατά το χειρισμό, την εγκατάσταση και τη χρήση.
Επί του παρόντος, τα αγωνιστικά θερμαντικά σώματα αλουμινίου χρησιμοποιούνται κυρίως σε ορισμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, λατινικά αυτοκίνητα και ορισμένα vintage αυτοκίνητα.


4.Συχνές ερωτήσεις
Ε: Γιατί μπορούμε να σας επιλέξουμε;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε γρήγορη υπηρεσία απόκρισης, σύντομο χρόνο παράδοσης και ανταγωνιστική τιμή.
Ε: Πόσα επιτελεία έχετε στο εργοστάσιό σας;
Α: Έχουμε περισσότερους από 180 υπαλλήλους, το 10% είναι ανώτεροι τεχνικοί.
Ε: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
Α: Διατηρούμε καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας επωφελούνται.


Hot Tags: Αγωνιστικό ψυγείο αλουμινίου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν