κανάλι προφίλ αλουμινίου

κανάλι προφίλ αλουμινίου

Το κανάλι προφίλ αλουμινίου αναφέρεται στο προφίλ κράματος αλουμινίου. Σύμφωνα με το σκοπό, μπορεί να χωριστεί σε αρχιτεκτονικό προφίλ αλουμινίου, προφίλ αλουμινίου ψυγείου, γενικό προφίλ βιομηχανικού αλουμινίου, προφίλ κράματος αλουμινίου δομής σιδηροδρομικών οχημάτων. Πολλά έργα απαιτούν τυπικό κανάλι προφίλ αλουμινίου. Εάν χρειάζεται, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Χαρακτηριστικά προϊόντος
Αντοχή στη διάβρωση
Η πυκνότητα του καναλιού προφίλ αλουμινίου είναι μόνο 2,7 g/cm3, που είναι περίπου το 1/3 της πυκνότητας χάλυβα, χαλκού ή ορείχαλκου (7,83g/cm3, 8,93g/cm3, αντίστοιχα). Κάτω από τις περισσότερες περιβαλλοντικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του αέρα, του νερού (ή του αλμυρού νερού), των πετροχημικών και πολλών χημικών συστημάτων, το αλουμίνιο μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση.

Αγώγιμο
Το κανάλι προφίλ αλουμινίου επιλέγεται συχνά λόγω της εξαιρετικής ηλεκτρικής αγωγιμότητάς του. Με βάση το ίδιο βάρος, η αγωγιμότητα του αλουμινίου είναι κοντά στο 1/2 αυτής του χαλκού.

Θερμική αγωγιμότητα
Η θερμική αγωγιμότητα του κράματος αλουμινίου είναι περίπου 50-60% του χαλκού, ο οποίος είναι ευεργετικός για την κατασκευή εναλλάκτη θερμότητας, εξατμιστές, συσκευές θέρμανσης, μαγειρικά σκεύη και κυλινδροκεφαλές και καλοριφέρ αυτοκινήτων.

Σχηματισιμότητα
Η ειδική αντοχή εφελκυσμού, η αντοχή διαρροής, η ολκιμότητα και ο αντίστοιχος ρυθμός σκλήρυνσης της εργασίας κυριαρχούν στη μεταβολή της επιτρεπόμενης παραμόρφωσης.

Ανακυκλωσιμότητα
Το αλουμίνιο έχει εξαιρετικά υψηλή δυνατότητα ανακύκλωσης και τα χαρακτηριστικά του ανακυκλωμένου αλουμινίου δεν διακρίνονται σχεδόν από το πρωτογενές αλουμίνιο.

2.Παραγωγική Διαδικασία
Εκμαγείο
Η χύτευση είναι η πρώτη διαδικασία του καναλιού προφίλ αλουμινίου, η κύρια διαδικασία είναι:
(1) Συστατικά: Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ποιότητες κράματος που πρόκειται να παραχθούν, υπολογίστε την ποσότητα προσθήκης διαφόρων συστατικών κράματος και ταιριάστε εύλογα με διάφορες πρώτες ύλες.
(2) Τήξη: Οι παρασκευασμένες πρώτες ύλες τήκονται στον κλίβανο τήξης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διαδικασίας και η σκωρία και το αέριο στο τήγμα απομακρύνονται αποτελεσματικά με μεθόδους εξευγενισμού απαέρωσης και σκωρίας.
(3) Χύτευση: Κάτω από ορισμένες συνθήκες διαδικασίας χύτευσης, το τετηγμένο αλουμίνιο ψύχεται και χυτεύεται σε στρογγυλές ράβδους χύτευσης διαφόρων προδιαγραφών μέσω ενός συστήματος χύτευσης βαθιάς πηγαδιού.

εξώθηση
Η εξώθηση είναι ένα μέσο σχηματισμού προφίλ. Αρχικά, σχεδιάστε και κατασκευάστε ένα καλούπι σύμφωνα με το τμήμα του προϊόντος προφίλ και χρησιμοποιήστε έναν εξωθητή για να εξωθήσετε τη θερμαινόμενη στρογγυλή χυτή ράβδο από το καλούπι. Η συνήθως χρησιμοποιούμενη ποιότητα κράματος 6063 χρησιμοποιεί επίσης μια διαδικασία σβέσης με ψύξη με αέρα και επακόλουθη διαδικασία τεχνητής γήρανσης κατά τη διάρκεια της εξώθησης για να ολοκληρώσει την ενίσχυση της θερμικής επεξεργασίας. Διαφορετικές ποιότητες θερμικά επεξεργάσιμων και ενισχυμένων κραμάτων έχουν διαφορετικά συστήματα θερμικής επεξεργασίας.

3.Συχνές ερωτήσεις:
Ε: Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε με τα δείγματα ή τα τεχνικά σας σχέδια. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά.
Ε: Πώς να στείλετε;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, Αεροπορικές μεταφορές, Express;
Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;
Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect

Hot Tags: κανάλι προφίλ αλουμινίου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν