Πλαστικό Καλοριφέρ Αλουμινίου

Πλαστικό Καλοριφέρ Αλουμινίου

Το πλαστικό ψυγείο αλουμινίου Majestice® που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι ένα απαραίτητο σημαντικό εξάρτημα στον υδρόψυκτο κινητήρα του αυτοκινήτου.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Πλαστικό Καλοριφέρ Αλουμινίου

1.Εισαγωγή προϊόντος

The Majestice® Το πλαστικό ψυγείο αλουμινίου είναι ένα απαραίτητο σημαντικό συστατικό στον υδρόψυκτο κινητήρα του αυτοκινήτου. Η λειτουργία του είναι να διοχετεύει την περίσσεια θερμότητας που μεταφέρεται από το ψυκτικό στο χιτώνιο νερού του κινητήρα μέσω της δευτερεύουσας ανταλλαγής θερμότητας και να την απορροφά από τα μέρη υψηλής θερμοκρασίας υπό τη δράση της εξωτερικής εξαναγκασμένης ροής αέρα. Η θερμότητα διαχέεται στον αέρα από τη συσκευή ανταλλαγής θερμότητας. Φέτος, λόγω της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, δίνεται όλο και μεγαλύτερη προσοχή στη βελτίωση της απόδοσης του αυτόματου πλαστικού ψυγείου αλουμινίου. Λόγω των διαφορετικών περιβαλλόντων στα οποία βρίσκονται τα προϊόντα, τα προϊόντα μας βελτιώνονται συνεχώς σε υψηλές θερμοκρασίες και αντοχή στη διάβρωση για να εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα του αυτόματου πλαστικού ψυγείου αλουμινίου στο σύστημα ψύξης, καθώς και αξιόπιστο οικονομικό.


2.Παράμετρος προϊόντος (Προδιαγραφές)

Όνομα στοιχείου Majestice® Πλαστικό Καλοριφέρ Αλουμινίου

Επωνυμία Προσαρμοσμένη

Υλικό Αλουμίνιο

Χρώμα Μαύρο, ασημί ή προσαρμοσμένο

MOQ 50 τεμ

Συσκευασία Χάρτινο κουτί + αφρός και πλαστική σακούλα


3.Δυνατότητα προϊόντος

Δεδομένου ότι η ποιότητα του συστήματος απαγωγής θερμότητας καθορίζει την απόδοση του αυτοκινήτου, η Majestice μας® τα πλαστικά καλοριφέρ αλουμινίου έχουν υψηλής ποιότητας απαγωγή θερμότητας, αντοχή στη διάβρωση, οικονομία και αεροστεγανότητα και μπορούν να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες της εποχής


4.Πλεονεκτήματα προϊόντος

1. Ελαφρύ, το αυτόματο πλαστικό καλοριφέρ αλουμινίου μας είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη μεταφορά. Όταν η απαγωγή θερμότητας είναι η ίδια, το βάρος του είναι μόνο το ένα ενδέκατο του καλοριφέρ από χυτοσίδηρο, το ένα έκτο του ψυγείου από χάλυβα και το ένα τρίτο του καλοριφέρ από χαλκό, γεγονός που μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικά έξοδα μεταφοράς, να μειώσει την ένταση εργασίας και να εξοικονομήσει χρόνο εγκατάστασης .

2. Απλή εγκατάσταση και βολική συντήρηση. Λόγω της χαμηλής πυκνότητας του κράματος αλουμινίου και μπορεί να υποστεί επεξεργασία σε μέρη διαφόρων σχημάτων και προδιαγραφών, η διατομή αυτού του τύπου ψυγείου αλουμινίου είναι μεγάλη και κανονική, η συναρμολόγηση του προϊόντος και η επιφανειακή επεξεργασία μπορούν να ολοκληρωθούν σε ένα βήμα και η κατασκευή ο ιστότοπος μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας, εξοικονομώντας μεγάλο κόστος εγκατάστασης. Η συντήρηση είναι επίσης βολική και το κόστος είναι χαμηλό.

3. Εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση κατανάλωσης, χαμηλό κόστος χρήσης. Όταν η κεντρική απόσταση μεταξύ της εισόδου και της εξόδου του Αυτόματου Πλαστικού Καλοριφέρ Αλουμινίου και της θερμοκρασίας αγωγιμότητας θερμότητας είναι ίδια, η απαγωγή θερμότητας του καλοριφέρ αλουμινίου είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από αυτή του καλοριφέρ από χυτοσίδηρο. Λόγω της όμορφης εμφάνισής του, το κάλυμμα θέρμανσης μπορεί να παραλειφθεί, το οποίο μπορεί να μειώσει την απώλεια θερμότητας κατά περισσότερο από 30% και να κοστίσει 10% παραπάνω, αν και η επίδραση απαγωγής θερμότητας του καλοριφέρ αλουμινίου είναι ελαφρώς κατώτερη από αυτή του χάλκινου καλοριφέρ, το βάρος μπορεί να μειωθεί πολύ. Δεδομένου ότι η τιμή του αλουμινίου είναι μόνο το 1/3 της τιμής του χαλκού, το κόστος μπορεί να μειωθεί σημαντικά.


5.Εισαγωγή της εταιρείας

Ιδρύθηκε το 2007, η εταιρεία Nanjing Majestic Auto Parts δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εξαγωγή και προμήθεια ενός ευρέος φάσματος προϊόντων συστήματος αυτόματης ψύξης, όπως σωλήνας ψυγείου, σωλήνας ενδοψύκτη, σωλήνας ψυγείου λαδιού και ψυγείο, ενδιάμεση ψύξη, ψυγείο λαδιού και πολλά άλλα.


Για περισσότερα από 10 χρόνια η Majestic είναι η πρωτοπόρος της βιομηχανίας στον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Ψυγείων Αλουμινίου, προμηθεύοντας τον εναλλάκτη θερμότητας Εμπόριο & Πελάτες OEM με μια λύση υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικής τιμής για τις απαιτήσεις ψύξης τους. Εργαζόμαστε με μια καλά καθορισμένη και θετική προσέγγιση, η οποία μας βοηθά στη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών. Αυτά τα είδη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς κλάδους όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η βιομηχανία, η ναυπηγική, η ζάχαρη, η συσκευασία, η ναυσιπλοΐα, τα καλούπια κ.λπ.
6.Συχνές ερωτήσεις

Ε: Ένα ψυγείο αλουμινίου ψύχεται καλύτερα από ένα καλοριφέρ από χαλκό ορείχαλκο;

Α: Ναι, σε σύγκριση με τον χαλκό ορείχαλκο, το αλουμίνιο έχει υψηλότερη απόδοση, μικρό βάρος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ε: Γιατί μπορούμε να σας επιλέξουμε;

Α: Μπορούμε να παρέχουμε γρήγορη υπηρεσία απόκρισης, σύντομο χρόνο παράδοσης και ανταγωνιστική τιμή.


Hot Tags: Πλαστικό καλοριφέρ αλουμινίου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν