Σωλήνας ψυγείου λαδιού αλουμινίου με πτερύγιο

Σωλήνας ψυγείου λαδιού αλουμινίου με πτερύγιο

Ο σωλήνας ψύξης λαδιού αλουμινίου Majestice® China με πτερύγιο κατασκευάζεται κάνοντας μια επίπεδη λωρίδα αλουμινίου σε σωληνοειδές σχήμα, στη συνέχεια συνδέοντας τις άκρες μέσω μιας διαδικασίας συγκόλλησης υψηλής συχνότητας και στη συνέχεια συγκόλληση με ραφή χωρίς τη χρήση υλικού πλήρωσης.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Majestice® Σωλήνας ψυγείου λαδιού αλουμινίου με πτερύγιο


1.Εισαγωγή προϊόντος

Majestice® Ο σωλήνας ψύξης λαδιού αλουμινίου με πτερύγιο κατασκευάζεται κάνοντας μια επίπεδη λωρίδα αλουμινίου σε σωληνοειδές σχήμα, στη συνέχεια συνδέοντας τις άκρες μέσω μιας διαδικασίας συγκόλλησης υψηλής συχνότητας και στη συνέχεια συγκόλληση με ραφή χωρίς τη χρήση υλικού πλήρωσης. Στη συνέχεια, προσαρμόστε το μέγεθος του σωλήνα μέχρι να επιτευχθεί το ακριβές μέγεθος και η ανοχή. Γενικά, το υλικό πυρήνα είναι 3003 και το σύνθετο συγκολλήσιμο κράμα είναι 4343 ή 4045. Ο σωλήνας ψύξης λαδιού υψηλής συχνότητας χρησιμοποιείται ευρέως σε σωλήνες παραγωγής εναλλαγής θερμότητας για να επιτρέψει τη συγκόλληση κλιβάνων ή φλόγων και την παροχή θυσιαστικής αντοχής στη διάβρωση.2.Δυνατότητα προϊόντος και εφαρμογή

Τα χαρακτηριστικά των σωλήνων ψύξης λαδιού αλουμινίου με πτερύγιο είναι: υψηλή ταχύτητα συγκόλλησης, μικρή ζώνη που επηρεάζεται από τη θερμότητα συγκόλλησης, η συγκόλληση δεν μπορεί να καθαρίσει το τεμάχιο εργασίας και μπορεί να συγκολλήσει σωλήνες με λεπτά τοιχώματα και συγκολλημένους μεταλλικούς σωλήνες. Και οι σωλήνες ψυγείου λαδιού αλουμινίου με πτερύγιο έχουν καλή αντοχή στη διάβρωση και καλή απόδοση μεταφοράς θερμότητας.

Οι σωλήνες ψύξης λαδιού αλουμινίου με πτερύγιο χρησιμοποιούνται κυρίως ψύκτες λαδιού αυτοκινήτων και βιομηχανιών.
3.Συχνές ερωτήσεις

Ε: Μπορούμε να είμαστε ο διανομέας σας;

Α: Αναζητούμε διανομείς και αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο.

Ε: Πώς είναι το πακέτο;

Α: Συνήθως είναι χαρτοκιβώτια, αλλά μπορούμε επίσης να τα συσκευάσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ε: Πώς είναι ο χρόνος παράδοσης;

Α: Εξαρτάται από την ποσότητα που χρειάζεστε, 1-25 ημέρες συνήθως.


4.Εταιρικό Προφίλ

Σχετικά με εμάς:

Ιδρύθηκε το 2007, η εταιρεία Nanjing Majestic Auto Parts δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εξαγωγή και προμήθεια ενός ευρέος φάσματος προϊόντων συστήματος αυτόματης ψύξης, όπως σωλήνας ψυγείου, σωλήνας ενδοψύκτη, σωλήνας ψυγείου λαδιού και ψυγείο, ενδιάμεση ψύξη, ψυγείο λαδιού και πολλά άλλα.


Για περισσότερα από 10 χρόνια η Majestic είναι η πρωτοπόρος της βιομηχανίας στον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Ψυγείων Αλουμινίου, προμηθεύοντας τον εναλλάκτη θερμότητας Εμπόριο & Πελάτες OEM με μια λύση υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικής τιμής για τις απαιτήσεις ψύξης τους. Εργαζόμαστε με μια καλά καθορισμένη και θετική προσέγγιση, η οποία μας βοηθά στη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών. Αυτά τα είδη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς κλάδους όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η βιομηχανία, η ναυπηγική, η ζάχαρη, η συσκευασία, η ναυσιπλοΐα, τα καλούπια κ.λπ.

Hot Tags: Σωλήνας ψυγείου λαδιού αλουμινίου με πτερύγιο, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν