Συναρμολόγηση ψυγείου λαδιού αλουμινίου

Συναρμολόγηση ψυγείου λαδιού αλουμινίου

Η Nanjing Majestic Company επικεντρώνεται στην κατασκευή συγκροτήματος ψυγείου αλουμινίου, συναρμολόγησης μεταξύ ψυγείων και συναρμολόγησης ψυγείου λαδιού αλουμινίου για 12 χρόνια. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στην Κίνα. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο με ISO/ TS16949. Σίγουρα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να με ενημερώσετε και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος
Το συγκρότημα ψυγείου λαδιού αλουμινίου από την εταιρεία μας είναι κατασκευασμένο από μητρική πλακέτα, πλαϊνή πλάκα, σωλήνα ψυγείου λαδιού και πτερύγιο.
Επειδή το λάδι έχει θερμική αγωγιμότητα και συνεχώς ρέει και κυκλοφορεί στον κινητήρα, το ψυγείο λαδιού ψύχει τον στροφαλοφόρο άξονα του κινητήρα, τις ράβδους σύνδεσης, τα έμβολα, τους εκκεντροφόρους άξονες, τα εξαρτήματα βαλβίδων κ.λπ. Ακόμα και σε έναν υδρόψυκτο κινητήρα, τα μόνα μέρη που μπορούν να ψυχθούν με νερό είναι η κυλινδροκεφαλή και το τοίχωμα του κυλίνδρου, και άλλα μέρη πρέπει ακόμη να ψυχθούν με συγκρότημα ψυγείου λαδιού.2.ΠροϊόνΠαράμετρος (Προδιαγραφές)

Προσδιορισμός

Ονομασία προϊόντος

Συναρμολόγηση ψυγείου λαδιού αλουμινίου

Υλικό

Αλουμίνιο

Εφαρμογή

Παγκόσμιος

Χρώμα

Προσαρμοσμένο

MOQ

50 τεμ

Εγγύηση

12μ

 

3. Πλεονέκτημα προϊόντος και εφαρμογή
Το πλεονέκτημα του συγκροτήματος ψυγείου λαδιού αλουμινίου:
1. Το συγκρότημα του ψύκτη λαδιού είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, το οποίο είναι ελαφρύ σε βάρος, καλό σε αντίσταση κραδασμών και υψηλή απόδοση μεταφοράς θερμότητας.
2. Στη δομή και το κανάλι, χρησιμοποιούνται πτερύγια υψηλής απόδοσης για τη μεγιστοποίηση της περιοχής μεταφοράς θερμότητας και τη βελτίωση του συνολικού συντελεστή μεταφοράς θερμότητας.
3. Πυρήνας κατασκευής εξολοκλήρου αλουμινίου.
4. Factory άμεσες πωλήσεις, αρχική ποιότητα, χαμηλή τιμή
5.Εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος.
6.Η διάρκεια ζωής είναι μεγαλύτερη, η πίεση εργασίας είναι υψηλή και το ποσοστό αποτυχίας είναι χαμηλό.
7. Ειλικρινής υπηρεσία, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μετά την παραλαβή των αγαθών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα παρέχουμε την καλύτερη λύση.

4. Συχνές ερωτήσεις
Ε: Πώς μπορώ να αγοράσω με ακρίβεια τα προϊόντα που χρειάζομαι;
Α: Χρειαζόμαστε έναν ακριβή αριθμό προϊόντος, εάν δεν μπορείτε να δώσετε τον αριθμό προϊόντος, μπορείτε να μας στείλετε τη φωτογραφία του προϊόντος σας ή να μας πείτε το μοντέλο του φορτηγού σας, την πινακίδα του κινητήρα σας κ.λπ. Θα προσδιορίσουμε με ακρίβεια το προϊόν που χρειάζεστε .
Ε: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
Α: Διατηρούμε καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή για να εξασφαλίσουμε το όφελος των πελατών μας
Ε: Για ποιες χώρες έχετε πραγματοποιήσει εξαγωγές;
A:lraq, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Καζακστάν, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστραλία, Ιανουάριο, Καναδάς, Χιλή, Αίγυπτος κλπ


Hot Tags: Συντήρηση ψυγείου λαδιού αλουμινίου, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν