Καλοριφέρ αλουμινίου εκτός δρόμου

Καλοριφέρ αλουμινίου εκτός δρόμου

Είμαστε κατασκευαστής εξατομικευμένων καλοριφέρ αλουμινίου εκτός δρόμου Majestice® από το 2016. Παρέχουμε πάντα αξιόπιστα καλοριφέρ αλουμινίου ψύξης υψηλής απόδοσης για αγώνες εκτός δρόμου και εξοπλισμό εκτός δρόμου. Κατασκευάζουμε θερμαντικά σώματα για όλους τους τύπους αγωνιστικών οχημάτων εκτός δρόμου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, οχημάτων εκτός δρόμου, αλλά και αυτοκινήτων, φορτηγών, επαγγελματικών οχημάτων κ.λπ.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Καλοριφέρ αλουμινίου για αγωνιστικά αυτοκίνητα


Εισαγωγή προϊόντος


Majestice® Το ψυγείο εκτός δρόμου αλουμινίου είναι σχεδιασμένο για οποιαδήποτε εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία ψύξης μας, ο πυρήνας του ψυγείου είναι κατασκευασμένος από σωλήνες και πτερύγια αλουμινίου, όλα τα εξαρτήματα αλουμινίου για ανθεκτικότητα και ανάγκες ψύξης. Οι εξωθημένοι σωλήνες επιτρέπουν έναν πιο ανθεκτικό πυρήνα επιτρέποντας υψηλότερες πιέσεις στο σύστημα ψύξης μεγιστοποιώντας παράλληλα τη διάχυση θερμότητας.


Τύπος καλοριφέρ

Διασταυρούμενη ροή

Τύπος πυρήνα ψυγείου

Σωλήνα-πτερύγιο

Υλικό

Αλουμίνιο

Χρώμα

Ασήμι

Επιθεώρηση ποιότητας

Δοκιμή διαρροής νερού 100%.

Συσκευασία

Ουδέτερο χαρτοκιβώτιο

Κωδικός HS

870891

Ωρα παράδοσης

15-30 ημέρες

Παραγωγική ικανότητα

5000 τεμάχια/μήνα

Προέλευση

Ναντζίνγκ


Το πλεονέκτημά μας:

1. Υπηρεσίες προϊόντωνΕμείς ο κατασκευαστής πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητά μας. Άρα το προϊόν μας πρέπει να παραχθεί σύμφωνα με τους όρους ποιοτικού ελέγχου.

2.Δείγμα ΔιαδικασίαςΘα μπορούσαμε να αναπτύξουμε το δείγμα σύμφωνα με την απαίτησή σας και να τροποποιούμε συνεχώς το δείγμα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

3. Έρευνα & ΑνάπτυξηΣυνήθως ερευνούμε τις νέες ανάγκες της αγοράς.

4. Ποιοτικός ΈλεγχοςΚάθε βήμα πρέπει να είναι ειδικόΔοκιμή l από επαγγελματικό προσωπικό σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001

5. ΠιστοποίησηΕάν τα προϊόντα σας απαιτούν δοκιμή και πιστοποίηση για να συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα, μπορούμε να το κανονίσουμε με ανεξάρτητες, πλήρως αναγνωρισμένες εταιρείες δοκιμών, όπως η SGS SASO ή η εταιρεία δοκιμών της επιλογής σας.

6. ΣυσκευασίαΗ συσκευασία πρέπει να είναι συμπαγής. Όλα τα αγαθά βρίσκονται σε τυπική ξύλινη θήκη εξαγωγής.

7. Μετά την πώλησηΟποιοδήποτε προϊόν έχει πρόβλημα ποιότητας που προκαλείται από εμάς θα μπορούσε να ανταλλάσσεται δωρεάν.

8. Παράδοση: α. Χρησιμοποιώντας τον δικό σας διαμεταφορέα. σι. FOB σε λιμάνι της Σαγκάης/Ningbo στην ΚίναΚατάσταση & Εγγύηση:

1. Premium Ποιότητα: 100% διασφάλιση ποιότητας δοκιμασμένη.
2.100% Ολοκαίνουργιο
3.Γρήγορη αποστολή
4.Ανταγωνιστική τιμή
5. Εγγύηση ποιότητας ενός έτους. Οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα συναντήσετε μέσα σε ένα χρόνο.FAQ:

Ε: Μπορώ να ζητήσω δείγματα από εσάς;
Α: Έχουμε την τιμή να σας παρέχουμε δείγματα για ποιοτική επιθεώρηση.
Ε: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης; (Πόσο καιρό χρειάζεστε για να προετοιμάσετε την αποστολή μου;)
Α: Χρειάζονται 10 ημέρες για παραγγελία δείγματος. 45 ημέρες έως 60 ημέρες για παραγγελία μαζικής παραγωγής (ανάλογα με τη διαφορετική ποσότητα).
Ε: Μπορείτε να βάλετε το εμπορικό σήμα μου (λογότυπο) στο προϊόν; Πόσα χωράνε σε ένα κοντέινερ 20 ποδών ή ένα δοχείο 40 ποδιών;
Α: Ναι, μπορούμε να βάλουμε το λογότυπο και το αυτοκόλλητό σας στη συσκευασία, περίπου 500 κοντέινερ 20 ποδών, κοντέινερ 1300 40 ποδών. Έχουμε δικαιώματα εξαγωγής, επομένως μπορούμε να φορτώσουμε κοντέινερ.
Ε: Πώς είναι η ποιότητα των προϊόντων σας;
Α: Οι πρώτες ύλες μας προέρχονται από ειδικευμένους προμηθευτές.
Hot Tags: Καλοριφέρ αλουμινίου εκτός δρόμου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν Δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν