Σωλήνας ψύξης λαδιού μικροκαναλιού αλουμινίου

Σωλήνας ψύξης λαδιού μικροκαναλιού αλουμινίου

Ο σωλήνας ψύξης λαδιού μικροκαναλιού αλουμινίου είναι ένα πορώδες επίπεδο υλικό σωλήνα με λεπτά τοιχώματα που χρησιμοποιεί εξευγενισμένες ράβδους αλουμινίου, θερμή εξώθηση και ψευδάργυρο που ψεκάζεται στην επιφάνεια.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Σωλήνας ψύξης λαδιού μικροκαναλιού αλουμινίου

1.Εισαγωγή προϊόντος

Ο σωλήνας ψύξης λαδιού μικροκαναλιού αλουμινίου είναι ένα πορώδες επίπεδο υλικό σωλήνα με λεπτά τοιχώματα που χρησιμοποιεί εξευγενισμένες ράβδους αλουμινίου, θερμοεξώθηση και ψευδάργυρο που ψεκάζεται στην επιφάνεια. Χρησιμοποιείται κυρίως συστήματα κλιματισμού για διάφορα ψυκτικά ως νέο φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο. Η χρήση νέων συστημάτων περιβαλλοντικής προστασίας είναι το βασικό υλικό για τη νέα γενιά εναλλάκτη θερμότητας κλιματισμού με μικροκάναλο παράλληλης ροής.

2.ProductParameter (Προδιαγραφές)

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:

1000 κιλά

Τιμή:

διαπραγμάτευση

Οροι πληρωμής:

T/T

Δυνατότητα προμήθειας:

50.000 mt ετησίως

Ωρα παράδοσης:

Σύμφωνα με την απαίτησή σας

Λεπτομέρειες συσκευασίας:

Τυπική συσκευασία εξαγωγής

3.Δυνατότητα προϊόντος και εφαρμογή

Ο σωλήνας ψύξης λαδιού μικροκαναλιού αλουμινίου είναι ένα προϊόν αλουμινίου υψηλής τεχνολογίας που εξωθείται εν θερμώ από το ραφιναρισμένο αλουμινένιο κουτί και στη συνέχεια ψεκάζεται με ψευδάργυρο για την αποφυγή διάβρωσης.

Ο σωλήνας ψύξης λαδιού μικροκαναλιού αλουμινίου είναι το βασικό υλικό της νέας γενιάς συμπυκνωτή. Ο συμπυκνωτής μικροκαναλιών έχει εξαιρετική απόδοση στην προστασία του περιβάλλοντος, την υψηλή απόδοση, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους και έχει αναγνωριστεί έντονα στα συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων.


4.Συχνές ερωτήσεις

Ε: Ποιο είναι το MOQ σας;

Α: Το MOQ βασίζεται στο σχέδιο που θέλετε και στις απαιτήσεις σας.

Ε: Θα μπορούσατε να δώσετε δείγμα;

Α: Ναι, το δείγμα θα σας παρέχει για να ελέγξετε την ποιότητα

Ε: Ποια είναι η πολιτική δειγμάτων σας;

Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε έτοιμα εξαρτήματα σε απόθεμα και απλά πρέπει να πληρώσετε το κόστος αποστολής.


5.Εταιρεία  Προφίλ

Ιδρύθηκε το 2007, η εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτων NanjingMajestic  δραστηριοποιούνται στην κατασκευή, εξαγωγή και προμήθεια ενός ευρέος φάσματος προϊόντων συστήματος αυτόματης ψύξης, όπως σωλήνας καλοριφέρ, σωλήνας ενδοψύκτης, σωλήνας ψυγείου λαδιού και ψυγείο, ενδιάμεσος ψύκτης, ψυγείο λαδιού και πολλά άλλα.

Για πάνω από 10 χρόνια  Η Majestic ήταν οι πρωτοπόροι βιομηχανίες στο Σχεδιασμό & Κατασκευή Ψυγείων Αλουμινίου, Παρέχοντας τον εναλλάκτη θερμότητας  Εμπόριο & Πελάτες OEM με λύση υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικής τιμής για τις απαιτήσεις ψύξης τους. Εργαζόμαστε με μια καλά καθορισμένη και θετική προσέγγιση, η οποία μας βοηθά να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών. Αυτά τα είδη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς κλάδους όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η βιομηχανία, η ναυπηγική, η ζάχαρη, η συσκευασία, η ναυσιπλοΐα, τα καλούπια κ.λπ.


Hot Tags: Σωλήνας ψύξης λαδιού μικροκαναλιού αλουμινίου, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν