Καλοριφέρ καρτ αλουμινίου

Καλοριφέρ καρτ αλουμινίου

Παράγουμε διάφορα θερμαντικά σώματα αυτοκινήτων και φορτηγών, όπως θερμαντικά σώματα αλουμινίου-πλαστικού, θερμαντικά σώματα καρτ αλουμινίου, θερμαντικά σώματα φορτηγών, θερμαντικά σώματα μηχανικού εξοπλισμού, θερμαντικά σώματα κιβωτίου ταχυτήτων, θερμαντικά σώματα τρακτέρ, θερμαντικά σώματα θεριζοαλωνιστικής μηχανής, θερμαντικά σώματα λαδιού με πτερύγια υψηλής πίεσης, όπως ψυγείο γεννήτριας, EGR ψυγείο, υδραυλικό καλοριφέρ, κλπ. Μπορούμε να παράγουμε θερμαντικά σώματα υψηλής σταθερότητας και ειδικής απόδοσης για εξαγωγή, και μπορούμε να σχεδιάσουμε θερμαντικά σώματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος
Η Nanjing Majestic είναι μια κατασκευαστική επιχείρηση με εξαγωγικό προσανατολισμό που ειδικεύεται στην παραγωγή και πωλήσεις αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, καλοριφέρ καρτ, ιντερψύκτη και άλλων ανταλλακτικών. χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο εξωτερικό εμπόριο, έχουμε δημιουργήσει κατάλληλες και διαρκείς εμπορικές επαφές σε όλο τον κόσμο. Η μακροχρόνια άμεση εργοστασιακή σύνδεση μας καθιστά τους πιο ανταγωνιστικούς μεταξύ πολλών γραμμών παραγωγής, ειδικά της γραμμής παραγωγής εξαρτημάτων καλοριφέρ.

Επιμένουμε πρώτα στην ποιότητα, πρώτα στη φήμη! Η ποιότητα και η φήμη είναι το κλειδί για την επιβίωση της εταιρείας μας. Δεχόμαστε επίσης ειδικές παραγγελίες. Μπορούμε να κατασκευάσουμε ανταλλακτικά σύμφωνα με τα δείγματα και τις προδιαγραφές που παρέχονται από τους πελάτες, ακόμη και να σχεδιάσουμε νέα μοντέλα για εσάς.2.ΠροϊόνΠαράμετρος (Προδιαγραφές)

Ονομασία προϊόντος

Καλοριφέρ καρτ αλουμινίου

Μάρκα

Προσαρμοσμένο

Συσκευασία

Κουτί + Ξύλινη θήκη

MOQ

50 τεμ

Μέγεθος πυρήνα

Προσαρμοσμένο

Δείγμα

Αποδέχομαι

Διανομή

12μ


3.Δυνατότητα προϊόντος και εφαρμογή
Το ψυγείο καρτ αλουμινίου μας είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένα παχύ φιλμ οξειδίου μπορεί να σχηματιστεί στην επιφάνεια του υλικού από κράμα αλουμινίου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακροχρόνια χρήση σε ζεστό νερό με pH ≤ 9 ή σε καλοριφέρ αυτοκινήτου. Το καλοριφέρ εξ ολοκλήρου αλουμινίου με ειδική επεξεργασία επιφάνειας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακροχρόνια χρήση διαφόρων υλικών με pH ≤ 12. Επιπλέον, το καλοριφέρ εξ ολοκλήρου αλουμινίου μπορεί να υποβληθεί σε διάφορες επιφανειακές επεξεργασίες, με διάφορα χρώματα, χωρίς συγκολλήσεις , δυνατή διακόσμηση, όμορφη και ανθεκτική, και μπορεί να καλύψει τις ατομικές απαιτήσεις των ανθρώπων.
Επειδή η ειδική αντοχή και η ειδική ακαμψία του κράματος αλουμινίου είναι πολύ υψηλότερες από αυτές του χαλκού, του χυτοσιδήρου και του χάλυβα. Το ψυγείο καρτ αλουμινίου μπορεί να αντέξει επαρκή πίεση, δύναμη κάμψης, δύναμη έλξης και δύναμη κρούσης ακόμα και όταν το πάχος είναι λεπτό και δεν θα καταστραφεί κατά το χειρισμό, την εγκατάσταση και τη χρήση.

4.Συχνές ερωτήσεις
Ε1: Διασφάλιση Ποιότητας
A1: Εκτελέστε δοκιμές προσυσκευασίας σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα.
Q2: Τιμή και προσφορά
A2: Θα σας παρέχουμε μια καλή προσφορά το συντομότερο δυνατό μετά τη λήψη της ερώτησής σας.
Τρίτο τρίμηνο όροι πληρωμής
A3: Απαιτείται κατάθεση 30% πριν από τη μαζική παραγωγή και απαιτείται υπόλοιπο 70% πριν από την παράδοση.

Hot Tags: Καλοριφέρ καρτ αλουμινίου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν