Πυρήνας Intercooler αλουμινίου

Πυρήνας Intercooler αλουμινίου

Ένα τέλειο intercooler αποτελείται από πυρήνα και δεξαμενές από αλουμίνιο. Ο πυρήνας intercooler καθορίζει την απόδοση ολόκληρου του intercooler. Η εταιρεία μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Κίνα. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε προσαρμοσμένο πυρήνα intercooler ή intercooler αλουμινίου για εσάς.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι πυρήνων αλουμινίου ενδιάμεσου ψύκτη: τύπος πτερυγίου σωλήνα και τύπος ταινίας. Οι πυρήνες των πτερυγίων είναι συνηθισμένοι στα συνηθισμένα intercoolers, αλλά δεν είναι συνηθισμένοι σε intercoolers μετά την πώληση. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι τύποι μεσοψύκτη μπορούν εύκολα να απορροφήσουν θερμότητα σε ένα θερμό χώρο κινητήρα ή όταν η επαναλαμβανόμενη έλξη προκαλεί υπερθέρμανση του ενδιάμεσου ψύκτη. Αυτή η απορρόφηση θερμότητας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ισχύος.
Το ενδιάμεσο ψυκτήρα ευθείας πλάκας Bar Plate Core μπορεί να λειτουργεί καλύτερα σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας χωρίς απώλεια απόδοσης και λειτουργεί καλά στη μεταφορά θερμότητας. Ο εγγενής σχεδιασμός του πυρήνα της ράβδου ράβδου μπορεί να προωθήσει την καλύτερη μεταφορά θερμότητας και είναι πιο κατάλληλος για το χειρισμό εφαρμογών υψηλής πίεσης από τους πυρήνες των σωλήνων. Η ικανότητα του πυρήνα πλάκας σε σχήμα ράβδου να αντέχει σε υψηλή πίεση εξαρτάται από το πάχος της πλάκας συγκόλλησης, της ψύκτρας, της πλευρικής πλάκας και της άνω πλάκας. Ένα άλλο πλεονέκτημα της ευθείας σχεδίασης είναι ότι έχει την ικανότητα να αντέχει σε πιθανή κατάχρηση που είναι εγκατεστημένη στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Τα μειονεκτήματα των ενδιάμεσων ψυκτικών πλακών είναι το αυξημένο βάρος (σε σύγκριση με τον τύπο πτερυγίου σωλήνα) και το υψηλότερο κόστος.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Ο πυρήνας intercooler αλουμινίου χρησιμοποιείται σε διαφορετικό σχεδιασμό intercooler Εάν έχετε το δικό σας σχέδιο, μπορούμε να παράγουμε πυρήνα μεσοψύκτη αλουμινίου σύμφωνα με το σχέδιο ή τις απαιτήσεις σας.


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Θα μπορούσατε να προσαρμόσετε το ψυγείο λαδιού / εναλλάκτη θερμότητας;
Α: Μπορούμε να κατασκευάσουμε εναλλάκτη θερμότητας pfate-fin / ψύκτη λαδιού / intercooler σύμφωνα με τα σχέδια ή τα δείγματά σας.
Ε: Μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό μας στα προϊόντα;
Α: Ναι, δώστε το τελικό σχέδιο του λογότυπου σας, θα το μετατρέψουμε σε αυτοκόλλητα.
Ε: Μπορούμε να αγοράσουμε 1 τεμάχιο κάθε αντικειμένου για ποιοτική δοκιμασία;
Α: Ναι. καταλαβαίνουμε ότι η δοκιμή ποιότητας είναι σημαντική και είμαστε στην ευχάριστη θέση να στείλουμε 1pc για έλεγχο ποιότητας.
Hot Tags: Πυρήνας Intercooler αλουμινίου, προσαρμοσμένος, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν