Ενδιάμεσος ψύκτης αλουμινίου

Η Nanjing Majestic Auto Parts Company ξεκίνησε το 2007 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενδιάμεσων ψυκτικών αλουμινίου στην Κίνα. Διατηρούμε ένα πολύ άπαχο επιχειρηματικό μοντέλο, εστιάζοντας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας, οικονομικά αποδοτικού αλουμινίου. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σχεδόν καθενός, είτε θέλετε να φτιάξετε ένα intercooler φορτηγών είτε ένα intercooler για ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα σας παρέχουμε υπηρεσίες. Έχουμε περισσότερους από 80 υπαλλήλους, εκ των οποίων τα τμήματα τεχνολογίας και Ε & Α αντιπροσωπεύουν το 10%. Εάν έχετε σχέδια ή λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, μπορούμε να παράγουμε εξατομικευμένο αλουμίνιο intercooler για εσάς. Καλέστε μας ένα email ή ένα email και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας για το αυτοκίνητο. Ανυπομονούμε για την έρευνά σας.

Το Intercooler είναι στην πραγματικότητα ένα αξεσουάρ turbocharging. Η λειτουργία του υπερσυμπιεστή υπερσυμπιεστή είναι η μείωση της θερμοκρασίας αέρα υψηλής θερμοκρασίας μετά την υπερφόρτιση, έτσι ώστε να μειωθεί το θερμικό φορτίο του κινητήρα, να αυξηθεί η εισαγωγή αέρα και, στη συνέχεια, να αυξηθεί η ισχύς του κινητήρα. Για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, το intercooler είναι ένα σημαντικό μέρος του υπερτροφοδοτούμενου συστήματος. Είτε πρόκειται για υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα είτε για υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε έναν υπερσυμπιεστή υπερσυμπιεστή μεταξύ του υπερσυμπιεστή και της πολλαπλής εισαγωγής. Με την ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας, όλο και περισσότεροι πελάτες επιλέγουν ελαφρότερο ψυκτικό αλουμίνιο, ειδικά για αγωνιστικά αυτοκίνητα, και όλο και περισσότερο χρησιμοποιούν αλουμίνιο μεσοψύκτες.

Η Nanjing Majestic Company έχει πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή αλουμινένιου ψυκτήρα, ψυγείου λαδιού, ψυγείου και ορισμένων αξεσουάρ κ.λπ. Είμαστε ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε με πολλές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949. Σίγουρα μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε σε καλή θέση όχι μόνο για να σας παρέχουμε συναρμολόγηση υψηλής ποιότητας, αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Οι καλά εκπαιδευμένοι μηχανικοί θα σας προσφέρουν οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη. Εάν χρειαστεί, καλώς ήλθατε να μας στείλετε email ή να καλέσετε ως. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί σας.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.