Σωλήνες εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου

Σωλήνες εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου

Έχουμε περισσότερα από 12 χρόνια για την παραγωγή σωλήνων εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου. Είμαστε ο ισχυρός κατασκευαστής στην Κίνα. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949. Σίγουρα μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή σχέδιο αγοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για την κατασκευή σωλήνων εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου, δηλαδή το σχέδιο και η εξώθηση. Και οι δύο αυτές διαδικασίες είναι σε χρήση. Ο βαθμός που χρησιμοποιούμε για σωλήνες εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου πρέπει να διαθέτει δύο στοιχεία καλής συγκολλησιμότητας και αντοχής στη διάβρωση. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των σωλήνων εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου, θα επιθεωρήσουμε τα εργαλεία και το καλούπι πριν από την παραγωγή για να αποτρέψουμε το γδαρσίσιμο του προϊόντος και να δώσουμε προσοχή στην ποιότητα του πυρήνα του καλουπιού. Μετά το σχέδιο, πρέπει να ελέγξουμε εάν υπάρχουν κολλήσεις αλουμινίου ή άλλα ελαττώματα για να αποτρέψουμε τη ροή του προβληματικού σωλήνα αλουμινίου. Επιπλέον, πριν από την αποστολή, θα δοκιμάσουμε τα προϊόντα για να αποφύγουμε προβλήματα ποιότητας των σωλήνων εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου που λαμβάνετε.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Ονομασία προϊόντος Σωλήνες εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου
Προσδιορισμός Μπορείτε να επιλέξετε από τον κατάλογό μας ή να παράσχετε σχέδιο του σωλήνα που θέλετε.
Μήκος Προσαρμοσμένο σύμφωνα με την απαίτησή σας
Πακέτο Ξύλινη θήκη
Υλικό / Βαθμός Αλουμίνιο4343 / 3003/7072
Δείγμα Αποδοχή δείγματος για έλεγχο ποιότητας
Αποστολή Θάλασσα, αέρας, Express


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Οι σωλήνες εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου που παράγουμε έχουν καλή ευθυγράμμιση, φωτεινή επιφάνεια, ισχυρή αντοχή στη διάβρωση, ειδική απόδοση διαστάσεων και χωρίς διαρροή. Χρησιμοποιείται γενικά σε ανταλλακτικά όπως ψυγείο, ψυκτήρα, ψυγείο λαδιού, συμπυκνωτής και εξατμιστής.


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Είστε εμπορική εταιρεία ή κατασκευαστής;
Α: Είμαστε εργοστάσιο.
Ε: Πόσο καιρό είναι ο χρόνος παράδοσης;
Α: Γενικά είναι 25-30 ημέρες εάν τα αγαθά είναι σε απόθεμα. ή είναι 15-20 ημέρες εάν τα αγαθά δεν είναι σε απόθεμα, είναι ανάλογα με την ποσότητα.
Ε: Παρέχετε δείγματα;
Α: Ναι, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε το δείγμα.
Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
A: TT ή L / C άμεσα
Εάν έχετε άλλη ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας
Hot Tags: Σωλήνες εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου, προσαρμοσμένοι, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν