Ρολό αλουμινίου αλουμινίου

Ρολό αλουμινίου αλουμινίου

Το ρολό αλουμινίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες δομές ανταλλαγής θερμότητας, και η βασική λειτουργία αυτών των δομών είναι η αποτελεσματική μεταφορά θερμότητας. Το πτερύγιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εξατμιστές και συμπυκνωτές στις περισσότερες οικιακές, αυτοκινητοβιομηχανίες και εμπορικές συσκευές κλιματισμού. Επιπλέον, αυτό το είδος αλουμινίου χρησιμοποιείται επίσης σε υγραντήρες, αφυγραντήρες, διάφορους τύπους θερμαντήρων χώρου και άλλου εξοπλισμού.

Λεπτομέρεια προϊόντος

ρολό αλουμινίου


1. Εισαγωγή προϊόντων


Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του, το ρολό αλουμινίου αλουμινίου χρησιμοποιείται ευρέως σε τρόφιμα, ποτά, τσιγάρα, φάρμακα, φωτογραφικά υποστρώματα, οικιακές καθημερινές ανάγκες κ.λπ. και συνήθως χρησιμοποιείται ως υλικό συσκευασίας. υλικό ηλεκτρολυτικού πυκνωτή. θερμομονωτικό υλικό για κτίρια, οχήματα, πλοία, σπίτια κ.λπ. Προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα των προϊόντων ρολού αλουμινίου, τα σύγχρονα έλατα αλουμινίου έλασης αναπτύσσονται σε τέσσερις κατευθύνσεις: μεγάλα πηνία, μεγάλα πλάτη, υψηλές ταχύτητες και αυτοματοποίηση. Το πλάτος του κυλίνδρου των σύγχρονων κυλίνδρων αλουμινίου με ρολό αλουμινίου έχει φτάσει τα 2200 mm, η ταχύτητα κύλισης έχει φτάσει τα 2000m / min και το βάρος του πηνίου έχει φτάσει τα 20t. Το αντίστοιχο επίπεδο αυτοματισμού έλασης έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά, το σύστημα ελέγχου πάχους (AGC) είναι γενικά εγκατεστημένο, τα περισσότερα από τα οποία είναι εγκατεστημένα με μετρητή σχήματος (AFC). Η βιομηχανία ρολού αλουμινίου κυλάει μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης.aluminum foil roll2. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή


Το αλουμινόχαρτο έχει καθαρή, υγιεινή και λαμπερή εμφάνιση. Μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά άλλα υλικά συσκευασίας σε ένα ενσωματωμένο υλικό συσκευασίας και το εφέ εκτύπωσης επιφανειών από αλουμινόχαρτο είναι καλύτερο από άλλα υλικά. Επιπλέον, το ρολό αλουμινίου έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
(1) Η επιφάνεια του κυλίνδρου αλουμινίου είναι εξαιρετικά καθαρή και υγιεινή και δεν μπορούν να αναπτυχθούν βακτήρια ή μικροοργανισμοί στην επιφάνειά του.
(2) το αλουμινόχαρτο είναι ένα μη τοξικό υλικό συσκευασίας, το οποίο μπορεί να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τρόφιμα χωρίς κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.
(3) Το ρολό αλουμινίου είναι ένα άοσμο και άοσμο υλικό συσκευασίας, το οποίο δεν θα προκαλέσει ιδιαίτερη μυρωδιά στα συσκευασμένα τρόφιμα.
(4) Εάν το ίδιο το ρολό αλουμινίου δεν είναι πτητικό, αυτό και η συσκευασμένη τροφή δεν θα στεγνώσει ποτέ ούτε θα συρρικνωθεί.
(5) Ανεξάρτητα από την υψηλή θερμοκρασία ή τη χαμηλή θερμοκρασία, δεν θα υπάρχει διείσδυση γράσου στο ρολό αλουμινίου.
(6) Το ρολό αλουμινίου είναι ένα αδιαφανές υλικό συσκευασίας, επομένως είναι ένα καλό υλικό συσκευασίας για προϊόντα που εκτίθενται στο φως του ήλιου, όπως η μαργαρίνη.
(7) το ρολό αλουμινίου έχει καλή πλαστικότητα, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία προϊόντων διαφόρων σχημάτων. Μπορούν επίσης να γίνουν αυθαίρετα διάφορα σχήματα δοχείων.
(8) το ρολό αλουμινίου έχει υψηλή σκληρότητα και υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό, αλλά η αντοχή του στο σχίσιμο είναι μικρή, οπότε είναι εύκολο να σκιστεί.
(9) Ο ίδιος ο κύλινδρος αλουμινένιου φύλλου δεν μπορεί να σφραγιστεί με θερμότητα, πρέπει να είναι επικαλυμμένος με θερμό υλικό, όπως pe, για θερμοσφράγιση.
(10) Όταν το ρολό αλουμινίου αλουμινίου έρχεται σε επαφή με άλλα βαρέα μέταλλα ή βαρέα μέταλλα, ενδέχεται να υπάρχουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

 
3. Συχνές ερωτήσεις


Ε: Πού βρίσκεται το εργοστάσιό σας;
Α: Είμαστε στο Ναντζίνγκ
Ε: Ποιο είναι το MOQ σας;
Α: Αυτό βασίζεται σε ποιο μοντέλο θέλετε.
Ε: Είστε εμπορική εταιρεία ή κατασκευαστής;
Α: Ναι, είμαστε ένα εργοστάσιο με περισσότερα από 12 χρόνια ιστορίας σε αυτόν τον κλάδο.Hot Tags: Ρολό αλουμινίου αλουμινίου, Προσαρμοσμένη, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορές, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν