Κανάλι διέλασης αλουμινίου

Κανάλι διέλασης αλουμινίου

Η Nanjing Majestic Auto Parts CO.LTD παρέχει πολλαπλούς τύπους καναλιών εξώθησης αλουμινίου και διέλασης αυλακώσεων αλουμινίου, συμπεριλαμβανομένων αρχιτεκτονικών αυλακώσεων αλουμινίου, αυλακώσεων C, αυλακώσεων Z, αυλακώσεων U, αυλακώσεων σιδηροτροχιάς ολίσθησης, αυλακώσεων καπακιού, αυλακώσεων αλουμινίου και αυλακώσεων παξιμαδιών. Διαθέτουμε στάνταρ γυαλισμένα φινιρίσματα και πολλά κανάλια για ανοδιωμένα φινιρίσματα ή μπορούμε να παρέχουμε φινιρίσματα με βαφή πούδρας κατόπιν αιτήματος. Τα κανάλια μας από ανοδιωμένο αλουμίνιο έχουν υψηλή αντοχή στη διάβρωση και είναι εύκολο να επεξεργαστούν, να κοπούν, να διαμορφωθούν ή να συγκολληθούν. Όλα τα κανάλια μας από εξωθημένο αλουμίνιο έχουν υψηλή αναλογία αντοχής προς βάρος, είναι ανθεκτικά σε ρωγμές καταπόνησης και δεν είναι μαγνητικά.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Χαρακτηριστικά προϊόντος
1.Αντοχή στη διάβρωση
Η πυκνότητα του καναλιού εξώθησης αλουμινίου είναι μόνο 2,7 g/cm3, που είναι περίπου το 1/3 της πυκνότητας χάλυβα, χαλκού ή ορείχαλκου (7,83g/cm3, 8,93g/cm3, αντίστοιχα). Κάτω από τις περισσότερες περιβαλλοντικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του αέρα, του νερού (ή του αλμυρού νερού), των πετροχημικών και πολλών χημικών συστημάτων, το αλουμίνιο μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση. Το προφίλ αλουμινίου επιλέγεται συχνά λόγω της εξαιρετικής ηλεκτρικής αγωγιμότητάς του. Με βάση το ίδιο βάρος, η αγωγιμότητα του αλουμινίου είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή του χαλκού. Η θερμική αγωγιμότητα του κράματος αλουμινίου είναι περίπου 50-60% αυτής του χαλκού, η οποία είναι ευεργετική για την κατασκευή εναλλάκτη θερμότητας, εξατμιστές, συσκευές θέρμανσης, μαγειρικά σκεύη, καθώς και κυλινδροκεφαλές και καλοριφέρ αυτοκινήτου.

2.Μη σιδηρομαγνητικό
Τα κανάλια εξώθησης αλουμινίου είναι μη σιδηρομαγνητικά, κάτι που αποτελεί σημαντικό χαρακτηριστικό για την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία. Τα προφίλ αλουμινίου δεν είναι αυθόρμητα εύφλεκτα, κάτι που είναι σημαντικό για εφαρμογές που περιλαμβάνουν χειρισμό ή επαφή με εύφλεκτα και εκρηκτικά υλικά. Η μηχανική ικανότητα του προφίλ αλουμινίου είναι εξαιρετική. Σε διάφορα παραμορφωμένα κράματα αλουμινίου και χυτά κράματα αλουμινίου, καθώς και στις διάφορες καταστάσεις που έχουν αυτά τα κράματα μετά την παραγωγή, τα χαρακτηριστικά μηχανικής κατεργασίας ποικίλλουν σημαντικά, γεγονός που απαιτεί ειδικές εργαλειομηχανές ή τεχνολογίες. Η ειδική αντοχή εφελκυσμού, η αντοχή διαρροής, η ολκιμότητα και ο αντίστοιχος ρυθμός σκλήρυνσης της εργασίας κυριαρχούν στην αλλαγή στην επιτρεπόμενη παραμόρφωση. Το αλουμίνιο έχει εξαιρετικά υψηλή δυνατότητα ανακύκλωσης και τα χαρακτηριστικά του ανακυκλωμένου αλουμινίου είναι σχεδόν τα ίδια με το πρωτογενές αλουμίνιο.

2.Προσαρμογή και ΚΑΕ
Είμαστε κατασκευαστής, αποθήκη αποθέματος και προμηθευτής τυποποιημένων, προσαρμοσμένων και OEM διέλασης καναλιών αλουμινίου. Οι προσαρμοσμένες και OEM υπηρεσίες διέλασης αλουμινίου μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε σε οποιεσδήποτε ανάγκες πελατών. Το απόθεμά μας για κανάλια διέλασης αλουμινίου διατίθεται σε διάφορα πιθανά σχήματα και μεγέθη. Μπορούμε να κόψουμε σε ένα ορισμένο μήκος ή μίτρα, να τρυπήσουμε, να τρυπήσουμε και να βυθίσουμε, να σχηματίσουμε ή να λυγίσουμε τυχόν εξώθηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές και να παρέχουμε πολλά τυπικά και προσαρμοσμένα ανοδιωμένα χρώματα και φινιρίσματα, όπως σατέν, εμποτισμό Brite και Brushed φινίρισμα. Εάν δεν διαθέτουμε το κανάλι εξωθημένου αλουμινίου που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, το επαγγελματικό μας προσωπικό θα σας βοηθήσει στον μηχανολογικό σχεδιασμό και την κατασκευή των εξαρτημάτων που χρειάζεστε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε καλούπια για να ανταποκρίνονται στο σχήμα αλουμινίου των προδιαγραφών μεγέθους σας.

3.Συχνές ερωτήσεις:
Ε: Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε με τα δείγματα ή τα τεχνικά σας σχέδια. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά.
Ε: Πώς να στείλετε;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, Αεροπορικές μεταφορές, Express;
Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;
Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Hot Tags: Κανάλι εξώθησης αλουμινίου, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν