Φούρνος συγκόλλησης αλουμινίου

Φούρνος συγκόλλησης αλουμινίου

Δεν παράγουμε μόνο καλοριφέρ αυτοκινήτου και άλλα αξεσουάρ, αλλά και σας παρέχουμε μια πλήρη γραμμή παραγωγής, όπως φούρνους συγκόλλησης αλουμινίου, μηχανές πτερυγίων κ.λπ. και θα υπάρχουν επαγγελματίες τεχνικοί που θα σας παρέχουν επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες. Εάν χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Σύστημα φούρνου συγκόλλησης αλουμινίου, που χρησιμοποιείται κυρίως για καλοριφέρ αλουμινίου, ψυγεία λαδιού, ενδιάμετρα ψύκτες, θερμαντήρες, συμπυκνωτές ζώνης με σωλήνες, εξατμιστές, συμπυκνωτές παράλληλης ροής, στοιβαγμένοι εξατμιστές, ψύκτες αέρα σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και άλλα κομμάτια εργασίας Συνεχής συγκόλληση υπό ατμόσφαιρα αζώτου.
Χρησιμοποιείται κυρίως για τη συγκόλληση παραγωγής εξαρτημάτων αλουμινίου σε προστατευτική ατμόσφαιρα. Αποτελείται κυρίως από μηχανή ψεκασμού ροής, ηλεκτρικό φούρνο στεγνώματος, φούρνο θέρμανσης χαλκοσυγκόλλησης, υδρόψυκτη συσκευή ψύξης αέρα, σύστημα ελέγχου ατμόσφαιρας και αυτόματο σύστημα ελέγχου. Ο φούρνος συγκόλλησης αλουμινίου είναι κατάλληλος για μαζική παραγωγή θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου όπως συμπυκνωτές παράλληλης ροής, στοιβαγμένοι εξατμιστές και καλοριφέρ αυτοκινήτου.


2. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

- Η συσκευή ψεκασμού έχει απλή δομή και είναι εύχρηστη.
- Η ταχύτητα του κυκλοφορούντος ανέμου στον κλίβανο στεγνώματος είναι υψηλή και η ικανότητα θέρμανσης είναι μεγάλη για να διασφαλιστεί ότι το τεμάχιο εργασίας στεγνώνει πλήρως.
- Ο φούρνος συγκόλλησης αλουμινίου έχει λεπτά και λογικά χωρίσματα, ακρίβεια ελέγχου υψηλής θερμοκρασίας, καλή ομοιομορφία θερμοκρασίας κλιβάνου και σημαντικά αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας.
- Το αερόψυκτο δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με αίθουσα καθαρισμού σκωριών, μέσω της πλαϊνής πόρτας του χώρου επιθεώρησης, μπορεί να καθαριστεί το υπόλειμμα ροής στον φούρνο συγκόλλησης η ψύξη του αέρα δεν θα διαβρωθεί από το νερό και δεν θα παραμορφωθεί σοβαρά λόγω του κρύου και της θερμότητας κατά τη χρήση και δεν απαιτεί κυκλοφορούμενο νερό ψύξης.
- Το τέλειο σύστημα ελέγχου πραγματοποιεί την ολοκλήρωση, την ευφυΐα, τον έλεγχο, την προειδοποίηση και το σύστημα προστασίας της γραμμής παραγωγής για να διασφαλίσει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία της γραμμής παραγωγής.
- Ο αναλυτής οξυγόνου πολλαπλής εμβέλειας, υψηλής ακρίβειας παρέχει προηγμένα μέσα για πραγματικό χρόνο και ακριβή μέτρηση της ατμόσφαιρας του κλιβάνου.


3. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Πώς αναφέρετε και πόσο καιρό είναι η περίοδος ισχύος της προσφοράς;
Α: Συνήθως θα κάνουμε μια προσφορά μέσω email εντός 24 ωρών από τη λήψη της ερώτησής σας. Η τιμή ισχύει για 30 ημέρες.
Ε: Θα παράσχετε εγγύηση;
Α: 12Μ
Ε: Πώς διασφαλίζεται η ποιότητα;
Α: Όλες οι διαδικασίες μας ακολουθούν αυστηρά τις διαδικασίες ISO-9001. Και έχουμε ποιότητα ενός έτους.
Hot Tags: Φούρνος συγκόλλησης αλουμινίου, προσαρμοσμένος, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν