Μπάρα αλουμινίου

Μπάρα αλουμινίου

Παρέχουμε στους πελάτες υψηλής ποιότητας μπάρα αλουμινίου. Αυτά τα αξεσουάρ υποβάλλονται σε επεξεργασία από ειδικευμένους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας αλουμίνιο σύμφωνα με τους κανονισμούς της αγοράς. Τα παρεχόμενα αξεσουάρ χρησιμοποιούνται ευρέως στην ηλεκτρική βιομηχανία. Τα παρεχόμενα αξεσουάρ είναι διαφορετικών μεγεθών για να καλύψουν το ευρύ φάσμα των αναγκών των πελατών.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντος
Ιδρύσαμε το 2010 και είμαστε γνωστοί για την κατασκευή και την εξαγωγή διαφόρων σωλήνων και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων που παρέχουμε περιλαμβάνει σωλήνες αλουμινίου, πρώτες ύλες αλουμινίου, γραμμές παραγωγής κλπ. Αυτοί οι σωλήνες χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές για τη μεταφορά υγρών από το ένα μέρος στο άλλο. Η σειρά προϊόντων που παρέχεται είναι γνωστή για τα πλούσια χαρακτηριστικά της, όπως αντοχή στη διάβρωση, τέλεια επεξεργασία επιφάνειας, ικανότητα αντοχής σε σκληρές καιρικές συνθήκες και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις που παρέχονται από τους πελάτες, το εύρος των αγωγών που παρέχονται μπορεί να προσαρμοστεί.

Η ράβδος αλουμινίου είναι ένα πολύ κοινό υλικό και έχει πολλά πλεονεκτήματα. Οι ράβδοι αλουμινίου κραμάτων έχουν καλές ιδιότητες σχηματισμού, αντοχή στη διάβρωση, συγκολλησιμότητα και μέση αντοχή. Χρησιμοποιούνται για την κατασκευή δεξαμενών καυσίμων αεροσκαφών, σωλήνων καυσίμου και οχημάτων μεταφοράς, μεταλλικών εξαρτημάτων πλοίων, οργάνων, στηριγμάτων λαμπτήρων και πριτσινών, μεταλλικών προϊόντων, ηλεκτρικών περιβλημάτων κ.λπ.2.ΠροϊόνΠαράμετρος

ΠροϊόνName

Μπάρα αλουμινίου

Υλικό

Κράμμα αλουμινίου

Βαθμός

6061 6063 7075 7005 κ.λπ

Σχήμα

Στρογγυλό, τετράγωνο, ορθογώνιο, εξαγωνικό

Στοιχείο Τιμής

Ex-Work, FOB, CFR, CIF, κλπ

Συσκευασία

Τυπική συσκευασία εξαγωγής, όπως ξύλινο κουτί ή όπως απαιτείται.

Χρώμα

ασήμι


3.ΠροϊόνFeature
Το χαρακτηριστικό της ράβδου αλουμινίου:
1. αξιόπιστος
2. Συμπαγές μέγεθος
3. Στιβαρή δομή

4.ΠροϊόνApplication
Η εφαρμογή της ράβδου αλουμινίου:
1. Αεροδιαστημική
2. Φαγητό
3. Βιομηχανία ζυθοποιίας
4. Χημικά προϊόντα
5. Κατασκευή κατοικίας
6. Ναυπηγική
7. Αυτοκίνητο
8. Εξοπλισμός μεταφοράς
9. Άλλα

5. Συχνές ερωτήσεις:
Ε: Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε από τα δείγματά σας ή τα τεχνικά σχέδια. Μπορούμε να χτίσουμε τα καλούπια και τα εξαρτήματα.
Ε: Πώς γίνεται η αποστολή;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές, εξπρές
Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;
Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect


Hot Tags: Μπάρα αλουμινίου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν