Κράμμα αλουμινίου

Η Nanjing Majestic Company είναι ένας από τους επαγγελματίες προμηθευτές κραμάτων αλουμινίου στην Κίνα. Παρέχουμε τις καλύτερες τεχνικές συμβουλές πριν από την πώληση και επαγγελματικές υπηρεσίες μετά την πώληση για την πλειονότητα των χρηστών. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις πραγματικές ανάγκες των πελατών, στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικής ικανότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα παρείχαν σταθερότητα και υψηλή απόδοση κόστους, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μειώσουμε το κόστος των πελατών και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, υπηρεσίες κράματος αλουμινίου και οικονομικά αποδοτικές συνολικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών.
Το κράμα αλουμινίου είναι ένα κράμα βασισμένο σε αλουμίνιο και μια ορισμένη ποσότητα άλλων στοιχείων κράματος, και είναι ένα από τα ελαφριά μεταλλικά υλικά. Εκτός από τα γενικά χαρακτηριστικά του αλουμινίου, τα κράματα αλουμινίου έχουν επίσης συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των κραμάτων λόγω των διαφορετικών τύπων και ποσοτήτων προστιθέμενων στοιχείων κράματος. Η πυκνότητα του κράματος αλουμινίου είναι 2,63-2,85 g / cm, έχει υψηλή αντοχή (σb είναι 110~650MPa), η ειδική αντοχή είναι κοντά σε εκείνη του χάλυβα υψηλού κράματος, η ειδική ακαμψία είναι υψηλότερη από εκείνη του χάλυβα, Έχει καλή απόδοση χύτευσης και απόδοση πλαστικής επεξεργασίας και καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. , Θερμική αγωγιμότητα, καλή αντοχή στη διάβρωση και δυνατότητα συγκόλλησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δομικά υλικά, έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην αεροδιαστημική, την αεροπορία, τη μεταφορά, τις κατασκευές, τις ηλεκτρομηχανολογικές, ελαφριές και καθημερινές ανάγκες.
Το κράμα αλουμινίου έχει υψηλή ειδική αντοχή, μικρό βάρος, καλή ρευστότητα, ισχυρή ικανότητα πλήρωσης, καλή αντοχή στη διάβρωση και χαμηλό σημείο τήξης. Χρησιμοποιείται ευρέως σε τρακτέρ, μηχανές, ηλεκτρονικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό, αρχιτεκτονική διακόσμηση και άλλες βιομηχανίες. Το κράμα αλουμινίου έχει εξαιρετική ολκιμότητα και χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία καθημερινών αναγκών και στη βιομηχανία τροφίμων. Στον τομέα της μετάδοσης ισχύος, τα καλώδια από κράμα αλουμινίου έχουν χαμηλό κόστος, ελαφρύ, καλή αντοχή στη διάβρωση, μεταφορά θερμότητας, εύκολη αγωγιμότητα και αντοχή στη φθορά, οπότε οι άνθρωποι δίνουν όλο και περισσότερη προσοχή.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.