Σωλήνας πολλαπλών καναλιών αλουμινίου

Η Nanjing Majestic Auto Parts Company ειδικεύεται στην προμήθεια ειδών σωλήνων αλουμινίου, όπως συγκολλημένος σωλήνας υψηλής συχνότητας αλουμινίου, σωλήνας πολλαπλών καναλιών αλουμινίου, σωλήνας χωρίς αλουμίνιο, σωλήνας σύνθετου αλουμινίου.

Ο σωλήνας πολλαπλών καναλιών αλουμινίου ονομάζεται επίσης σωλήνας πολλαπλού αλουμινίου. Είναι κατάλληλο για τη βιομηχανία κλιματισμού αυτοκινήτων.
Ο σωλήνας πολλαπλών καναλιών αλουμινίου περιλαμβάνει ειδικούς σωλήνες όπως συνηθισμένους σωλήνες αλουμινίου, σωλήνα αιχμηρής γωνίας, σωλήνα εσωτερικών δοντιών, σωλήνα ψεκασμού ψευδαργύρου, συζευγμένο σωλήνα και επίπεδες σωλήνες intercooler. Χρησιμοποιείται κυρίως σε κλιματιστικά αυτοκινήτων, δημόσια κλιματιστικά, εναλλάκτες θερμότητας, συμπυκνωτές και εξατμιστές.
Μεγάλοι ή μικροί σωλήνες αλουμινίου πολλαπλών καναλιών διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και κράματα για να εξασφαλίσουν την καλύτερη απόδοση για τον επιθυμητό σκοπό.

Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.