Συγκολλημένος σωλήνας υψηλής συχνότητας αλουμινίου

Η Nanjing Majestic Auto Parts Company ειδικεύεται στην προμήθεια ειδών σωλήνων αλουμινίου, όπως συγκολλημένος σωλήνας υψηλής συχνότητας αλουμινίου, σωλήνας πολλαπλών καναλιών αλουμινίου, σωλήνας χωρίς αλουμίνιο, σωλήνας σύνθετου αλουμινίου.

Η μέθοδος κατασκευής συγκολλημένου σωλήνα υψηλής συχνότητας από αλουμίνιο είναι να διαμορφωθεί μια επίπεδη λωρίδα αλουμινίου σε ένα σωλήνα, στη συνέχεια να συνδεθούν οι άκρες μέσω μιας διαδικασίας συγκόλλησης υψηλής συχνότητας και να πραγματοποιηθεί συγκόλληση ραφών χωρίς τη χρήση υλικού πλήρωσης. Στη συνέχεια, ρυθμίστε το μέγεθος του συγκολλημένου σωλήνα έως ότου επιτευχθεί το ακριβές μέγεθος και ανοχή.

Τα χαρακτηριστικά των συγκολλημένων σωλήνων υψηλής συχνότητας είναι: υψηλή ταχύτητα συγκόλλησης, μικρή ζώνη που επηρεάζεται από τη θερμότητα, η συγκόλληση δεν μπορεί να καθαρίσει το κομμάτι εργασίας και μπορεί να συγκολλήσει σωλήνες λεπτού τοιχώματος και συγκολλημένους μεταλλικούς σωλήνες.

Εάν χρειαστεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.

Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.