Όλα τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου

Όλα τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου

Παράγουμε διάφορα καλοριφέρ αυτοκινήτου και φορτηγού, όπως καλοριφέρ αλουμινίου-πλαστικού, όλα καλοριφέρ αλουμινίου, καλοριφέρ φορτηγού, μεσοψύκτες, ψυγεία λαδιού, καλοριφέρ μηχανικού εξοπλισμού, καλοριφέρ κιβωτίου ταχυτήτων, καλοριφέρ τρακτέρ, καλοριφέρ θεριστή, καλοριφέρ πετρελαίου υψηλής πίεσης, όπως ως καλοριφέρ γεννήτριας, ψυγείο EGR, υδραυλικό ψυγείο κ.λπ. Μπορούμε να παράγουμε καλοριφέρ με υψηλή σταθερότητα και ειδική απόδοση για εξαγωγή και μπορούμε να σχεδιάσουμε καλοριφέρ σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Η λειτουργία όλων των θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου είναι να διαλύσει τη θερμότητα. Το νερό ψύξης απορροφά θερμότητα στο περίβλημα νερού, ρέει στο ψυγείο και διαλύει τη θερμότητα, και στη συνέχεια επιστρέφει στο περίβλημα νερού για κυκλοφορία για να επιτύχει ρύθμιση θερμοκρασίας. Είναι αναπόσπαστο μέρος του κινητήρα του αυτοκινήτου. Το όλο καλοριφέρ αλουμινίου αποτελείται κυρίως από πυρήνα καλοριφέρ, σωλήνες ψυγείου, πτερύγιο και δεξαμενή.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Ονομασία προϊόντος Όλα τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου
Μάρκα Προσαρμοσμένη
Συσκευασία Κουτί + ξύλινη θήκη
MOQ 50 τεμ
Μέγεθος πυρήνα Προσαρμοσμένη
Δείγμα Αποδέχομαι
Διανομή 12μ


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Το καλοριφέρ αλουμινίου είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένα πάχος και στερεό φιλμ οξειδίου μπορεί να σχηματιστεί στην επιφάνεια του κράματος αλουμινίου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θέρμανση νερού με pH â ‰ ¤ 9 ή σε καλοριφέρ αυτοκινήτου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το καλοριφέρ αλουμινίου με ειδική επεξεργασία επιφάνειας σε διάφορα pH - Μακροχρόνια χρήση του υλικού. Επιπλέον, το όλο θερμαντικό σώμα αλουμινίου μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με διάφορες επιφανειακές επεξεργασίες, με ποικιλία χρωμάτων, χωρίς αρμούς συγκόλλησης, ισχυρή διακόσμηση, όμορφη και ανθεκτική, και μπορεί να ικανοποιήσει τις ατομικές απαιτήσεις των ανθρώπων.
Επειδή η ειδική αντοχή και η ειδική ακαμψία του κράματος αλουμινίου είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη του χαλκού, του χυτοσιδήρου και του χάλυβα. Το θερμαντικό σώμα από αλουμίνιο μπορεί να αντέξει επαρκή πίεση, δύναμη κάμψης, δύναμη εφελκυσμού και δύναμη πρόσκρουσης ακόμη και σε περίπτωση λεπτού πάχους και δεν θα υποστεί ζημιά κατά το χειρισμό, την εγκατάσταση και τη χρήση.
Προς το παρόν, όλα τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου χρησιμοποιούνται κυρίως σε ορισμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, λατινικά αυτοκίνητα και μερικά ντεμοντέ αυτοκίνητα.


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Γιατί μπορούμε να σας επιλέξουμε;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσία γρήγορης απόκρισης, σύντομο χρόνο παράδοσης και ανταγωνιστική τιμή.
Ε: Πόσο προσωπικό έχετε στο εργοστάσιό σας;
Α: Έχουμε περισσότερους από 180 υπαλλήλους, το 10% είναι ανώτεροι τεχνικοί.
Ε: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
Α: Διατηρούμε καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας ωφελούνται.
Hot Tags: Όλα τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου, προσαρμοσμένα, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν