Μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα

Μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα

Υπάρχουν πολλές μάρκες δοκιμής διαρροής αέρα στην αγορά, οπότε πώς πρέπει να επιλέξουμε μια μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα; Ποια μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα είναι καλή; Στην πραγματικότητα, για πολλούς πελάτες, αυτό το πρόβλημα είναι πολύ προφανές όταν επιλέγετε μια μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα. Το παρακάτω είναι μια σύνοψη της περίληψης των γνώσεων απόδοσης του ελεγκτή διαρροών.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Το πρώτο είναι η ευαισθησία: ένα σημαντικό μέρος μιας μηχανής δοκιμής διαρροής αέρα. Το μηχάνημα δοκιμής διαρροής αέρα πρέπει να έχει ευαισθησία υψηλής απόδοσης για την ανίχνευση μικρών διαρροών και να έχει σχετικές απαιτήσεις για το σύστημα. Το μηχάνημα δοκιμής διαρροής αέρα πρέπει να έχει μικρές μεθόδους ανίχνευσης διαρροών και γρήγορης ανίχνευσης.
Το δεύτερο είναι η αξιοπιστία: όταν επιλέγει ένα μηχάνημα δοκιμής διαρροής αέρα, ο χρήστης πρέπει να το εμπιστεύεται. Το δεύτερο είναι ότι το μηχάνημα δοκιμής διαρροής αέρα πρέπει να είναι σωστό για πραγματικούς συναγερμούς, διότι αυτό θα επηρεάσει άμεσα την καθημερινή χρήση και λειτουργία.
Τρίτον, ακρίβεια: Το μηχάνημα δοκιμής διαρροής αέρα απαιτείται για τον ακριβή υπολογισμό της θέσης και του αριθμού των διαρροών και πρέπει να είναι αποτελεσματικό και χωρίς σφάλματα.
Τέλος, είναι ευαίσθητο στο χρόνο: ακόμη και αν υπάρχει αστοχία, το μηχάνημα δοκιμής διαρροής αέρα μπορεί να λειτουργήσει. Για παράδειγμα, όταν ο αισθητήρας του ανιχνευτή διαρροής αεροστεγανότητας αποτύχει, το σύστημα θα πρέπει αμέσως να ανιχνεύσει τη βλάβη και να συνεχίσει να λειτουργεί.


2. Πρακτική εφαρμογή

Ο ελεγκτής διαρροής ηλίου είναι πιο σημαντικός για τη βελτίωση της αποδοτικότητας παραγωγής και τη μείωση του χρόνου δοκιμής. Για εμάς, για να διασφαλίσουμε καλή απόδοση στην παραγωγή, στην πραγματικότητα, εάν εντοπίσουμε μεγάλη διαρροή, στην πραγματικότητα είναι ένα πιο σοβαρό πρόβλημα. Σε απάντηση σε αυτά τα προβλήματα, το αποτέλεσμα ανίχνευσης διαρροών του ανιχνευτή διαρροής ηλίου είναι πιο σημαντικό.
Χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα δοκιμής διαρροής αέρα ηλίου, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να αποκατασταθεί το ήλιο σε λογικό επίπεδο, έτσι ώστε η δοκιμή να μπορεί να ξεκινήσει ξανά. Από αυτήν την άποψη, μπορούμε πραγματικά να διαπιστώσουμε ότι για να μειωθεί ο αντίκτυπος των μεγάλων διαρροών, έχει δημιουργηθεί μια πλήρης πίεση δοκιμής σε ένα στάδιο, και έχει επίσης καθιερωθεί σχετικά πλήρης συγκέντρωση. Χρησιμοποιήστε τεχνολογία εξασθένησης αέρα για να ανιχνεύσετε φασματομετρία μάζας ηλίου.
Όταν χρησιμοποιούμε μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα ηλίου για δοκιμές υψηλής ταχύτητας, είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε προσοχή στη μείωση του χρόνου δοκιμής. Ωστόσο, εάν θέλετε να εκτελέσετε αυτήν τη λειτουργία, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια επεξεργασία, όπως μείωση του όγκου δοκιμής, δηλαδή πλήρωση του κενού και εξασφάλιση του μικρότερου όγκου σωλήνα. Επιπλέον, πρέπει να δώσουμε προσοχή στην έκπλυση αζώτου. Όμως εδώ, παίζει μεγαλύτερο ρόλο στην αυτόματη επεξεργασία προϊόντων και στις αυτόματες συνδέσεις υψηλής ταχύτητας
Η μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα ήλιου πρέπει να προσέξει την ανίχνευση εργαλείων και αγωγών. Σε καλούπια και σωληνώσεις, έχουμε συνηθίσει να δημιουργούμε δοκιμαστικά πηνία και το πιο σημαντικό μέρος της παροχής ηλίου. Βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιείται υψηλότερη δοκιμή κατωφλίου στεγανοποίησης για συγκεκριμένες διαρροές. Αυτό σημαίνει ότι οι μηχανικές σφραγίδες, ιδιαίτερα οι σύνθετες σφραγίδες, είναι πολύ σημαντικές για τη μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα ηλίου.


3. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ΛΟΓΟΤΥΠΟ και τα σχέδιά μας;
Α: Ναι, προσφέρουμε υπηρεσίες ODM και OEM.
Ε: Οποιαδήποτε εγγύηση για τα αγαθά;
Α: Κανονικά, προσφέρουμε εγγύηση για ένα έτος κατά την παράδοση, εκτός από τεχνητές ζημιές
Ε: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης για μαζική παραγωγή;
Α: Συνήθως θα χρειαστούν 15-20 ημέρες για νέα καλούπια,
μετά την επιβεβαίωση, 25-30 ημέρες για μαζική παραγωγή. Αυτό βασίζεται στην παραγγελία και την απαίτησή σας
Hot Tags: Μηχανή δοκιμής διαρροής αέρα, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν