Ψυγεία Aftermarket

Ψυγεία Aftermarket

Ένα καλοριφέρ είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας. Ένα ψυγείο aftermarket είναι το ίδιο σχέδιο με ένα καλοριφέρ OEM. Υπάρχει ένα πλαστικό πλαίσιο που περιβάλλει συνήθως σωλήνα αλουμινίου. Με τον τρόπο λειτουργίας του ψυγείου σας, το ψυκτικό μεταφέρει θερμότητα στους σωλήνες. Το θερμικό os στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα πτερύγια του ψυγείου. Το ψυκτικό επιστρέφει στη συνέχεια στον κινητήρα για να πάρει περισσότερη θερμότητα. Το να έχετε καλοριφέρ είναι πολύ σημαντικό για τον κινητήρα σας. Το κακό καλοριφέρ θα κάνει τον κινητήρα σας να υπερθερμανθεί. Κατά την παραλαβή του ψυγείου σας μετά την αγορά, παίρνετε ποιότητα.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Τα ψυγεία aftermarket προστατεύουν το αυτοκίνητο από ζημιές και διατηρεί τον κινητήρα σε κατάλληλο εύρος θερμοκρασίας.
Τα ψυγεία aftermarket είναι το κύριο μέρος του συστήματος ψύξης, σκοπός είναι η προστασία του κινητήρα από ζημιές που προκαλούνται από υπερθέρμανση. Η αρχή των ψυγείων μετά την αγορά είναι η χρήση ψυχρού αέρα για τη μείωση της θερμοκρασίας του ψυκτικού από τον κινητήρα στα καλοριφέρ δευτερεύουσας αγοράς. Τα ψυγεία aftermarket έχουν δύο κύρια συστατικά, τους σωλήνες καλοριφέρ και τη δεξαμενή.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Ονομασία προϊόντος Ψυγεία Aftermarket
Μέγεθος Παραγωγή ως αριθμός oem / dpl ή σχέδιο
Υλικό Πυρήνας αλουμινίου
Τύπος ψύξης Υδρόψυκτο
Τύπος πτερυγίου Κυματιστός τύπος
Δοκιμή Κάθε καλοριφέρ θα δοκιμάζεται με αεροστεγή δοκιμή και κείμενο πίεσης


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Τα καλοριφέρ μας που χρησιμοποιούνται για αυτοκίνητα αυτοκινήτων και επίσης εμπλέκονται σε άλλους τομείς όπως βαρέα φορτηγά, αγωνιστικά αυτοκίνητα, αεροσυμπιεστές και άλλα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Μεγάλα καλοριφέρ για διαφορετικά αυτοκίνητα.

4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Ποιο είναι το πλεονέκτημα στην ποιότητα;
Α: Όλη η επεξεργασία παράγεται στο εργοστάσιό μας, μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα
Ε: Πώς είναι η συσκευασία του προϊόντος;
Α: Έχουμε δύο συσκευασίες, χαρτοκιβώτιο και ξύλινη θήκη.
Ε: Ποιο είναι το MOQ σας;
Α: Βασίζεται σε ποιο μοντέλο θέλετε.
Hot Tags: Ψυγεία Aftermarket, Προσαρμοσμένη, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν Δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορές, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν