Η Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2007. δραστηριοποιούνται στην κατασκευή, εξαγωγή και προμήθεια ενός ευρέος φάσματος προϊόντων συστήματος αυτόματης ψύξης, όπως σωλήνας καλοριφέρ, σωλήνας ενδιάμεσου ψύκτη, σωλήνας ψύξης λαδιού και ψυγείο, ενδιάμεσος ψύκτης, ψυγείο λαδιού και πολλά άλλα.

 

Για περισσότερα από 10 χρόνια η Majestic είναι η πρωτοπόρος της βιομηχανίας στον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Ψυγείων Αλουμινίου, παρέχοντας στους πελάτες Εμπορίου & OEM του εναλλάκτη θερμότητας μια λύση υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικής τιμής για τις απαιτήσεις ψύξης τους. Εργαζόμαστε με μια καλά αποφασισμένη και θετική προσέγγιση, η οποία μας βοηθά να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών. Αυτά τα είδη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές βιομηχανίες όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η βιομηχανία, η ναυπηγική, η ζάχαρη, η συσκευασία, η ναυσιπλοΐα, τα καλούπια κ.λπ.

 

Έχουμε αποκτήσει τεράστιες εμπειρίες μέσω της έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων συστημάτων εναλλάκτη θερμότητας και έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει είδη για μια πληθώρα διαφορετικών εφαρμογών. Διεξάγουμε εκτεταμένη έρευνα και έρευνες στη μονάδα έρευνας και ανάπτυξης και προσπαθούμε να καινοτομήσουμε μια σειρά προϊόντων με καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, οι επιθεωρήσεις και οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μας βοηθούν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων με αριστεία.

 

Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο κατά ISO/TS16949. Και έχουμε προηγμένο και ολοκληρωμένο εξοπλισμό, όπως Brazing Furnace, Fin Machine, Core Assembly Machine ect. Η ομάδα αποτελεσματικών εργαζομένων μας γνωρίζει καλά όλη τη διαδικασία παραγωγής και άλλες σχετικές εργασίες, επεκτείνοντας έτσι την επιχείρησή μας σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, στοχεύουμε να επιτύχουμε τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και να ακολουθήσουμε τα πιο πρόσφατα πρότυπα ηθικής που μας οδήγησαν στην επίτευξη νέων υψών της επιτυχίας.