Ψυγείο αλουμινίου 2 σειρών

Ψυγείο αλουμινίου 2 σειρών

Το σωστό σύστημα ψύξης ξεκινά με το σωστό καλοριφέρ. Το ψυγείο αλουμινίου ψύχεται πιο αποτελεσματικά και είναι ελαφρύτερο από την παλιά μονάδα ορείχαλκου τύπου OEM. Επιλέξτε από μια ποικιλία δημοφιλών αξεσουάρ για συγκεκριμένες εφαρμογές. Η σειρά από καλοριφέρ υψηλής απόδοσης θα παρέχει 2 σειρές αλουμινίου καλοριφέρ, 3 σειρές αλουμινίου καλοριφέρ και 2 σειρές αλουμινίου καλοριφέρ, καθώς και διάφορα προϊόντα ψύξης.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Το θερμαντικό σώμα 2 Rows Automobile είναι απαραίτητο και σημαντικό συστατικό στο σύστημα ψύξης κινητήρα με υδρόψυκτο κινητήρα και αναπτύσσεται προς την κατεύθυνση της ελαφρότητας, της αποδοτικότητας και της οικονομίας. Η δομή του καλοριφέρ αυτοκινήτου προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες εξελίξεις. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι καλοριφέρ αυτοκινήτου: αλουμίνιο και χαλκός. Το πρώτο χρησιμοποιείται σε γενικά επιβατικά αυτοκίνητα και το δεύτερο χρησιμοποιείται σε μεγάλα επαγγελματικά οχήματα. Τα υλικά καλοριφέρ αυτοκινήτου και η τεχνολογία κατασκευής έχουν αναπτυχθεί ραγδαία. Το καλοριφέρ αλουμινίου έχει προφανή πλεονεκτήματα σε υλικό ελαφρύ, καλοριφέρ αλουμινίου 3 σειρών και καλοριφέρ αλουμινίου 2 σειρών χρησιμοποιούνται συχνότερα.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Ονομασία προϊόντος Ψυγείο αλουμινίου 2 σειρών
Προσδιορισμός Προσαρμοσμένη
Σειρά 2 σειρές
Συσκευασία Ξύλινη θήκη
Δείγμα Αποδέχομαι
Χρώμα Προσαρμοσμένη
Ωρα παράδοσης Περίπου 15-30 εργάσιμες ημέρες
Αποστολή Θάλασσα, αέρας, express


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των σειρών, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με την ψύκτρα και επομένως τόσο μεγαλύτερη είναι η απαγωγή θερμότητας. Επομένως, η απόδοση των θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου 3 σειρών και 2 σειρών είναι καλύτερη από αυτήν των θερμαντικών σωμάτων μιας σειράς. Και οι σωλήνες μας είναι μικρότεροι και ελαφρύτεροι, οπότε πολλές σειρές καλοριφέρ δεν θα αυξήσουν το βάρος του προϊόντος.
Όλο και περισσότερα αυτοκίνητα, αγωνιστικά αυτοκίνητα, φορτηγά κ.λπ. χρησιμοποιούν 3 σειρές ή 2 σειρές καλοριφέρ αλουμινίου.


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Πόσος χρόνος χρειάζεται για τα δείγματα και τη μαζική παραγωγή;
Α: Συνήθως θα χρειαστούν 15-20 ημέρες για νέα καλούπια,
μετά την επιβεβαίωση, 25-30 ημέρες για μαζική παραγωγή. Αυτό βασίζεται στην παραγγελία και την απαίτησή σας
Ε: Διαθέσιμο OEM / ODM;
Α: Ναι μπορούμε
Ε: Θα μπορούσατε να δώσετε δείγμα;
Α: Ναι, έχουμε τιμή να σας προσφέρουμε δείγματα για έλεγχο ποιότητας.
Hot Tags: 2 σειρές καλοριφέρ αλουμινίου, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν